Harun sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 15:22
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

DeFacto mobil uygulama üzerinden 3000 TL alışverişe 500 TL hediye kampanyasından yararlanmak için sipariş oluşturdum. Beden, renk ve ödeme şeklinden kaynaklı siparişimi iptal ettim. Bu duruma istinaden önce 500 TL hediye puan yüklemesi gerçekleşti ve doğal olarak sipariş iptal olduğu için hediye puan silindi. Sonrasında tekrar 3000 TL üzeri alışveriş yaptım fakat 500 TL hediye puanım daha önce kullanılmış gibi gözüktüğü için yüklenmiyor. Kullanmadığımı defalarca aramama rağmen çözüme ulaştıramadım. Bir defaya mahsus faydalanabiliyormuş her müşteri. Ben yararlanmadığımı anlatmama rağmen çözüme ulaştırmıyorlar. Kimse de yardımcı olmuyor. Hakkım olan 500 TL hediye puanımın yüklenmesini talep etmem en doğal hakkım. Müşteri temsilcisi arkadaş, bu siparişi de iptal edip başka bir telefondan başka bir kullanıcı adıyla sipariş verebilirsiniz. Böylece 500 TL hediye puandan yararlanabilirsiniz diye yönlendiriyor. Yazık değil mi? Ürünler tekrar geri gidecek, ben aynı ürünleri tekrar sipariş vereceğim, tekrar kargo... Bu şirkete zarar değil mi?

06 Haziran 2024 15:28 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Harun K., 28995200 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

10 Haziran 2024 11:30
DeFacto 500 TL Gift Puan

9 günün sonunda hiçbir sonuca ulaşamadık firma yanlış olduğu durumu ısrarla kabul etmiyor. 1 Haziran'da aradığım da müşteri temsilcisi bana kampanya dan yararlanmış gözüküyorsunuz deseydi siparişimi iptal ederdim fakat teslimat sonrası gift puanımın yükleneceği belirttiği için bu durum yaşandı. Halen de dalga geçer gibi aynı kampanyanın mailini atıyorlar madem yararlandım bana tekrar mail atıyorsunuz benim nazarımda müşteri memnuniyeti Görsel de paylaştığım gibi bir defaya mahsus bir kampanya diye belirtilmiyor. Israrla söylüyorum kullanmadığım yararlanmadığım kampanya dan nasıl yararlanmış oluyorum.

11 Haziran 2024 21:03
DeFacto 500 TL Gift Puan

Bugün Gaziosmanpaşa mağazasına gittim kampanya görselleri ekte hiçbir yerinde kampanya bir defa kullanım hakkınız var yazmıyor. Kasiyer olarak çalışan bayana sordum kampanyanın bir defa mahsus olduğu bilgisi verilmedi diyor hatta bir defalık olmadığını söylüyor firmanın ne mağaza çalışanı ne de müşteri hizmetlerinde çalışan kişi kampanyanın işleyişinden haberdar değil ve buna rağmen hala firma yanlışını kabul etmiyor

22 Ağustos 2024 18:19

Teşekkürler

Mehmet sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2023 12:48
"İlgili müşteri temsilcisinin adını hatırlamıyorum ama kendisi beni defalarca aradı ve süreci çok iyi yönetti. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler..."
Nil sonuçtan hiç memnun değil

DeFacto Black Friday İndirimi Hayal Kırıklığı: Silinen Puanlar Ve Yetersiz Destek

29 Kasım 2024 23:07
Mustafa sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2023 22:02
DeFacto Haksız Para Çekimi
DeFacto Haksız Para Çekimi
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
25 Ocak 2025 16:23
"DeFacto şikayet var ekibinden Hatice hanıma teşekkür ederim sorunumu anlayışla çözdü"
Ebru sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2024 14:36
"Hepsipay ile ilgili sorunum çözülmedi fakat benimle iletişime geçen çağrı merkezi yetkilileri gayet olumlu ve çaba gösterir bur tavır sergilediler. Markaya olmasa da çalışanlarına teşekkür etmek isterim."
De Facto'nun Stok Hatası Yüzünden Hepsipay Kampanyasından Mağduriyet
DeFacto Kategorileri