Hatice
15 Şubat 2024 05:52

Bosch XXL model buzdolabını 3 yıl önce satın aldık, ancak yazları 6 ay süreyle başka bir evimde kaldığım için aslında yaklaşık 1,5 yıl kullanmış olduk. Bu kış mevsimi başladığından beri sürekli olarak alarm veriyor ve soğutma problemi yaşıyoruz. Servisi çağırdık, geldiler ancak herhangi bir işlem yapmadan sadece gelip gitme ücreti olarak 375 TL aldılar ve sorunu tespit edemediler. Daha sonra Bosch'u tekrar arayarak başka bir servis talep ettik. Bu yeni servis, cihazın üç parçasını (kartı, fanı, ısı sensörü) değiştireceklerini belirttiler ve cihazı yerine yerleştirdikten sonra 3 gün içinde tekrar gelip kontrol edeceklerini söylediler. Ancak bugün dondurucuyu açtığımda, yiyeceklerimin tamamen eridiğini fark ettim. Durum eskisinden daha da kötüye gitti. Bu yaşananlar nedeniyle gerekli yerlere şikayetimi ileteceğim. Ürünü satarken yüksek fiyatlar talep ediyorsunuz, ancak tamir hizmetinde maalesef beklenen ilgiyi göremedik. Yıllarca her şeyimi bu markadan alırdım, ancak bu durumdan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

15 Şubat 2024 10:08 (Şikayetten 4 saat sonra)

Hatice
19 Şubat 2024 00:28

Dondurucu bölme hala dondurmuyor 😓

Elife

Merhaba sorunu giderebildiniz acaba bende de aynı sorun oluştu buzdolaplarımız aynı model Hatice hanım

Şerif
02 Eylül 2023 20:57