Bosch Çamaşır Makinesi: Gürültü Ve Kıyafet Küçültme

Esra
17 Nisan 2024 21:43

Ağustos ayında kurulumu yapılan Bosch çamaşır makinemiz, yüksek sesli çalışması ve kıyafetleri küçültmesi sebebiyle yaklaşık iki ay sonra servis çağırdık. Gelen servis çalışanları, test ettiklerinde önce sesin normal olmadığını, sonrasında ise normal olduğunu belirterek 'siz takıntı yapmışsınız' diyerek problemin üstünü kapatmaya çalıştılar. Küçülen kıyafetleri gösterdiğimizde 'uygun programda yıkamamışsınızdır' diyerek profesyonel olmayan bir cevap verdiler. Yaklaşık sekiz aydır çamaşır makinesini kullanıyorum ve yüksek ses sorunu ile çamaşır küçültme problemi hala devam etmektedir. Çamaşırları 30 derecede yıkamama rağmen neredeyse tüm çamaşırlarım küçülmüştür. Bosch markasının kalitesine güvenerek diğer markalara göre daha fazla ödeyerek aldığım çamaşır makinesinde yaşadığım bu sorunlar artık can sıkmaktadır. Lütfen acil bir çözüm bulun.

18 Nisan 2024 14:28 (Şikayetten 16 saat sonra)

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesinden Çok Ses Geliyor Ve Değişim İstiyorum

Furkan
06 Mayıs 2024 15:32
Bosch Çamaşır Makinesinden Çok Ses Geliyor Ve Değişim İstiyorum
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

6 Aylık Bosch Çamaşır Makinesinde Ses Ve Yumuşatıcı Sorunu, Servis Çözüm Sunmuyor

Özlem
06 Temmuz 21:03
Toygan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Toygan
10 Ocak 09:31
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Bir Daha Asla

Hasan