Bosch Çamaşır Makinesi Problemi

Tayyip
11 Mayıs 2024 23:37

Kullandığımız Bosch marka çamaşır makinesi çok çalışırken aşırı ses yapıyor. Servis desteği aldığımızda arkadaşlar kontrol ettiklerinde bunun normal bir ses olduğunu söylediler. Ancak ses çok rahatsız edici olduğu için ısrar etmemize rağmen arkadaşlar bunun normal olduğunu iddia ettiler. Biz tekrar yetkili servisi arayıp durumu anlattık. Sonrasında yapılan geri dönüşte farklı bir teknik servisten destek olunmasını istedim, ancak aynı servis üzerinden ilerlemek istendi. Bunu kabul etmedik çünkü arkadaşlar bu sesin normal olduğunu söylüyorlar. Bosch ürününü kullanmamıza rağmen destek alamıyoruz. Ürünün değişimini talep ettim, ancak bu mümkün olmadığını belirttiler. Ve şu anda makine çok rahatsız edici bir sesle çalışmaya devam ediyor.

12 Mayıs 2024 15:53 (Şikayetten 16 saat sonra)

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
27 Ocak 2024 20:21

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi Arızası!

Gurbet
30 Mart 2024 23:40
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Sevim
13 Nisan 2024 21:04
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Bir Daha Asla

Hasan