Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Bir Daha Asla

Hasan
26 Kasım 2023 19:19

Bosch marka 10 kg çamaşır makinesi aldım, makinenin kurulduğu gün çamaşır attık ancak makineden farklı bir ses geldiğini fark ettik. Kurulumdan yaklaşık 2 saat sonra servise ses sorununu ilettik, gelip incelediler ancak sesin normal olduğunu söylediler. Birkaç gün sonra tekrar servis çağırdık ve sesin normal olmadığını, sese dair video kayıtlarını göstererek belirttik. Ancak birkaç dakika makineyi çalıştırıp sesin olmadığını iddia ettiler ve ayrıldılar. Bu sırada başka bir markanın servisi başka bir ürün için evime gelmişti ve makinenin sesini duyunca 'Garantisi bitmemişse ürünü servise gönderin, farklı bir ses var.' dedi. Ürünü yeni aldığımızı belirtince şaşırdı. Bosch servisi toplamda 4-5 kez evimize geldi ve her seferinde birkaç dakikalık dinleme sonrası sesin olmadığını söyleyerek ayrıldılar. En son ziyaretlerinde makineyi sonuna kadar çalıştırmalarını ve sesi duyacaklarını söylediğimizde bunu yapamayacaklarını ifade edip gittiler. Başlarda fermuar gibi sesler olabileceğini ya da çamaşırın fazla olabileceğini öne sürdüler. Ardından sadece beyaz çamaşırlar yıkayarak fermuar gibi ses yapabilecek unsurların olmadığı bir yıkama gerçekleştirdim, yine sesin normal olduğunu belirttiler. Artık Bosch markasını tercih etmeyeceğim. Ürünü beğenerek almıştım ve kurulumdan birkaç saat sonra problem yaşamaya başladım. Eğer aradan bir sene geçmiş ve ben ısrarla yenisi ile değişim talep etseydim, bu durum suistimal olarak değerlendirilebilirdi; ancak sorun kurulumdan hemen sonra başladı. Tüm çevreme ve ulaşabildiğim herkese bu durumu aktarıyorum, ilgisizlik ve alakasızlık nedeniyle başkalarının mağdur olmaması için.

profile profile profile
27 Kasım 2023 11:20 (Şikayetten 16 saat sonra)

Elife sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası

Elife
02 Mart 2024 17:01
Bosch Çamaşır Makinesi Arızası

Aziz
07 Ağustos 2023 18:30

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi Ses Sorunu!

Abdüssamet
17 Ağustos 2024 00:39
Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi Ses Sorunu!
Toygan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Toygan
10 Ocak 2025 09:31
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor!

Okan
07 Ocak 2025 20:52