Remziye sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı: Sessizlik Sözü, Gürültülü Gerçek

Remziye
16 Ekim 2024 17:53

27 Ağustos 2024 tarihinde Bosch marka kgnp86aıon seri numaralı buzdolabı aldım. Aldığım günden itibaren dolaptan tuhaf ses geliyor. Defalarca servis gelmesine rağmen bu sesin normal olduğunu söyleyerek beni sürekli oyalamaktadırlar.

Zira teknoloji çağında bu kadar özellikte olan bir dolabın sesli çalışması ne kadar normal olabilir ki? Ayrıca satışı yapılırken sessizlik özelliğini vurguluyorlar. Her şey son teknoloji sessiz üretim yaparken Bosch markası nasıl bu sese normal der, anlamış değilim.

Ben bu dolabı uzun süre kullanmak için aldım. Adı üzerinde dayanıklı tüketim malı. İlerleyen zamanda bu sesin artmayacağının garantisini kim verebilir ki? 2 aydır sürekli oyalıyorlar.

Mağaza hiçbir şekilde sorumluluk almıyor. Hakkımı yasal yollarda arayacağımı söylediğimde ise 'istediğinizi yapabilirsiniz.' gibi cümleler duyduk. Ben ürünümün iadesini istiyorum. Artık 2 aydır yetkili servis tarafından oyalanmaktan çok sıkıldım. Bosch markasının gereğini yapmasını bekliyorum.

17 Ekim 2024 09:13 (Şikayetten 15 saat sonra)

Volkan
Volkan
Benzer Şikayeti Var

Aynı sorun bende de var bu zamanda Bosch buzdolabından böyle bir ses çıkması saka gibi bende 23.11.2024 te aldım iki haftadır 30 yıl önceki buzdolablari gibi ses çıkıyor ve bunu normal diye yutturmaya çalışıyorlar

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Çok Gürültülü Çalışıyor

Nalan
28 Şubat 2024 21:03
Behlül sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Buzdolabının Uğultusundan Beynim Patlıyor!

Behlül
09 Nisan 2024 16:58