Behlül sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Buzdolabının Uğultusundan Beynim Patlıyor!

09 Nisan 2024 16:58

08/04/2024 tarihinde satın aldığım Bosch marka buzdolabım taşıyıcılar tarafından evime teslim edildi. Fişi de aynı kişiler tarafından takıldı. Dolabın kapağında bulunan bir alarm ışığının 2 saat sonra söneceği ifade edildi. Servis elemanı geldi bilgilendirdi ve gitmek üzereyken buzdolabının uğultulu çalıştığını söyledim. Fakat yapabileceği bir şey olmadığını söyleyerek gitti. Biz genellikle geniş olduğu içi mutfakta oturuyoruz. Fakat motor sesi o kadar uğultu yapıyor ki o ses adeta beynimizi tırmalıyor. Kapıyı kapatsak bile yine duyuluyor. Ayrıca buzdolabının sağ ve sol yanı ateş gibi yanıyor. Çağrı merkezini aradım fakat bu sesin normal olduğunu söylediler. Biz her markadan buzdolabı kullandık ve böyle bir uğultu ile ilk defa karşılaştık. Bir kucak dolusu parayı "sırf güvene önem vermesi nedeniyle" Bosch firmasına ödedim. Yoksa gider başka markalar da almasını bilirdim. Çağrı merkezinin müşteriyi suçlayıcı tavrı bende güven kaybına neden olmuştur. Eğer uğultu bu makineye mahsus bir durum ise makinenin yenisiyle değişimini, değilse paramın iade edilmesini sayın Bosch yetkililerinden talep ediyorum.

27 Haziran 2024 11:52

Bosch Marc'a buzdolabım çok gürültülü çalışıyor sağ ve sol tarafları adeta yanıyor ve kapağı açtığımız zaman içerisinde acayip bir nemlenme oluşuyor bu sorunları dile getirerek servise ilettim servis geldi ve buzdolabında hiçbir şey olmadığını dile getirdi daha sonra da beni aradıklarını ulaşamadıklarını söylemişler beni hiç kimse aramadı dolabın iadesini istiyorum

09 Nisan 2024 17:07 (Şikayetten 8 dakika sonra)

10 Nisan 2024 11:25

Ayrıca buzdolabında yer alan ürünlerin altı su oluyor, dolaptan çıkarınca şakır şakır su damlıyor. Pes doğrusu.

10 Nisan 2024 11:26

Ayrıca dün fark ettik. Dolaptaki ürünlerin altı su oluyor. Dolaptan çıkarınca şakır şakır su damlıyor.

13 Nisan 2024 21:26

Hiçbir çözüm sunulmadı. Sunulacağını da sanmıyorum.

27 Haziran 2024 11:55

Beni arayan hiç kimse olmadı

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2025 20:29
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
15 Aralık 2024 22:05
Bosch Buzdolabı Ve Servis Sorunları: Çözüm Bekleyen Müşteri Mağduriyeti
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Sürekli Arıza Yapıyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Sema
12 Haziran 2025 22:00
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yetkili Servisinden Şikayetçiyim

Zeynep