Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Çok Gürültülü Çalışıyor

Nalan
28 Şubat 2024 21:03

Bosch KGN86AID2N buzdolabını satın aldım yaklaşık6- 7 ay önce. 2 ay sonra çok şiddetli ses çıkarmaya başladı değil mutfakta oturmak, evin içinde bir uçtan bir uca uykumuzdan uyanıyoruz. Servis sesin normal olmadığını bana söylediği halde çözüm bulunamıyor. İlk gelen servis motorun arızalı olduğunu söyledi bende buzdolabının yenisi ile değişmesi talebinde bulundum cevap alamadım. Daha sonra gelen servis borulardan geçen gazların ses çıkardığını zamanla azalıp biteceğini söyledi, hiçbir şekilde azalma olmadı. Son gelen servis ise voltaj kaynaklı olduğunu söyledi. Ve ben 2000 TL daha harcayıp regülatör cihazı aldım, şu anda buzdolabıma sabit volt geldiği halde ses son derece rahatsız edici şekilde devam etmekte. Genel merkezden B**** Hanım'la her görüşmemizden sonra buzdolabımda bir problem olmadığı yanıtını aldım. Bu kadar ay beklediysem bunca yıldır başka marka almayıp Bosch kalitesine güvendiğim için ve söylediklerine inandığım için bekledim. Bu ayıplı ürünün birebiri ile değişimini talep ediyorum. Aksi halde artık tüketici heyetine, CİMER'e, Almanya ya kadar yazacağım.

29 Şubat 2024 13:31 (Şikayetten 16 saat sonra)

Volkan

Benimde aynı çalışıyor bu zamanda buzdolabından böyle bir ses çıkarmı ve bu sese normal diyorlar

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
27 Aralık 2023 16:46

Bosch Buzdolabında Gürültü Ve Çözüm Eksikliği

Sefer
23 Mayıs 11:07
Duran sonuçtan hiç memnun değil

Duran
13 Şubat 2024 10:14