28 Kasım 2023 23:37

Bosch marka, Bosch KDN86AIFON model buzdolabım var. Alalı bir yıl bile olmadan buzluğu buz yapmaya başladı. Bir kere servis çağırdık, bir ay geçti. Şu an tekrar aynı sorunu yaşıyorum ve buzluktaki bütün ürünlerim bozuldu. Servis çok yetersizdi, buzdolabı normalinden fazla ses çıkarıyor.

İlgilendiklerinde 'gayet normal' dediler. Acil şekilde buzdolabının değişimini talep ediyorum. Sabah işe giderken her şey normal iken, akşam eve geldiğimde ürünlerimin erimiş olduğunu gördüm; bu durum kabul edilemez. Daha bir yıl olmadı! Bosch yetkililerinin benimle ulaşmasını istiyorum.

29 Kasım 2023 11:31 (Şikayetten 11 saat sonra)

02 Aralık 2023 22:12

Merhaba yetkili servis eve geldi ve profesyonel bir şekilde buzluğun kapağını açık unutmuş olabilirsiniz dediler ve gittiler 😊😊 nasıl da düşünemedik bunu değil mi? Bütün ürünlerimin buzu çözüldü ve eridi 1 yıllık ürünüm bir sürü zarara uğrattı. Bugün ise gitmedim ve evdeyim buzluk bir anda alarm ötmeye başladı videosunu çektim videodan sonra alarmı kapatma tuşuna bastım ekranda bir anda -5 yazdı. Bu da demek oluyor ki buzluk soğutuyor soğutmaya çalıştığı zaman hata veriyor lütfen ürünüm değiştirilsin değişim talep ediyorum ürünlerim 3. Kez çöpe atılmak zorunda kaldı!

Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Rüya
10 Ekim 2023 14:30
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Çok Gürültülü Çalışıyor

Nalan
28 Şubat 2024 21:03

Kübra
28 Haziran 2023 02:37
Bosch Buzluk Kısmında Koku Var!
Bosch Buzluk Kısmında Koku Var!
Bosch Kategorileri