Şişli Arçelik Akdoğan Servisinde Yaşanan Kurulum Sorunları

10 Eylül 2024 23:48

Şişli Arçelik akdoğan servis 5 adet beyaz eşya kurulumu için geldi. Öncelikle eve gelen, kır saçlı şahıs 1 adet ankastre fırını yerine taktı, vidalamadı, yanlardan bıraktı. 1 adet gömme ocak bağladı, gaz gelmiyor dedi (gaz var, geliyor) öyle bıraktı gitti. Ocak belli ki bozuk, çalışmıyor. 1 adet sonradan mobilya kapağı eklenen bulaşık makinesinin çeşmesini taktı, ne ayar yaptı ne ayakları düzeltti, öyle bıraktı.

1 adet davlumbazı yeri hazır olduğu halde yeri hazır değil dedi. Kutusundan bile çıkarmadı ki yeri hazır, video ile çektim. 1 adet ankastre mikrodalgayı alan kişiler bağlarmış, onların işi değilmiş, aynen böyle söyledi. Kutusundan bile çıkartmadı, öyle bıraktı. Annemin 1 soruyu anlamadığı için 2 defa sordu diye, 'anlattım ya abla, kaç kere anlatacağım' dedi.

Sonra topladı eşyalarını, arkasına bile bakmadan çekti gitti, bütün atıkları evde bıraktı. Bir kere bu şahıs nasıl Arçelik servisinde çalışıp insanların evine gidiyor anlamıyorum. Böyle bir üslup, böyle bir insan ben hayatımda görmedim. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım, daha CİMER, BİMER, her yere bu şahısla ilgili şikayette bulunacağım.

profile profile
11 Eylül 2024 16:00 (Şikayetten 16 saat sonra)
Hakan
Hakan
13 Eylül 2024 12:27

Arçelik servisten aradılar teşekkür ederim ilgilerine yeni ekip yönlendirdiler ilk gelen şahıs ne eksik ne olmaz dediyse yeni ekip bütün beyaz eşyaları yerine montaj yaptı hiçbir Üslup sorunu yasamadan işlerini gayet temiz ve güzel yaptılar 2. Gelen ekib arkadaşlara yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Halime
Halime

Çünkü Arçelik'e göre bize ürünleri bedava veriyorlar mantık çalışanından tutun pazarlamasına kadar aynı sorumsuz ve ilgisizlik hat safa da ben son çareyi Tüketici Hakları'na gitmekte buldum

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Hizmetinin Yarım Yapılması.

21 Aralık 2023 23:39
Funda sonuçtan memnun

11 Kasım 2024 11:00
Kurulum Sorunları Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
25 Eylül 2023 18:27