Arçelik Pro Smart Inverter Buzdolabı Şikayet

9 Ekim 2023 17:582.012

17 Ekim 2023 22:08

Arçelik sorunumu çözmedi. Lafı eveleyip duruyorlar kesin sonuç yok. Çözüm yok. Sürekli arayıp size çözüm sunacağız diyorlar fakat ortada çözüm falan yok. Beni çok bıktırdılar herhalde bıkıp bırakmamı bekliyorlar. Fakat gerekli her yere şikayet edeceğim, insanları mağdur etme politikası yürütüyorlar

7 Ekim 2023 22:09

Alt sebzelikler donduruyor. Buzluk karlanma yapıyor ve çalışırken ses yapıyor

10 Ekim 2023 09:34 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

11 Ekim 2023 10:34

Ben bu ürünü kullandığımın2. Gününden beri sıkıntı yaşıyorum. 2,3 günde sebzeleri çöpe atıyorum, ürünümün acilen değişimini talep ediyorum.

12 Ekim 2023 10:05

Beni servis aradı daha 10 -15 gündür aldığım ürünün değişimini yapamayacaklarını söylediler. Peki benim şikayetler im devam ediyor ne yapacağım diyorum bir şey yapamayız diyorlar. Yazıklar olsun Arçelik koca buzdolabı dünya para sonuç fiyasko

12 Ekim 2023 12:35

Servis bana Tüketici Hakem Heyeti'ne baş vurmam gerektiğini söyledi.

15 Ekim 2023 00:33

Hâlâ sorunum çözülmedi

17 Ekim 2023 21:54

Arçelik sorunuma hiçbir çözüm getirmedi lütfen çözüm kısmını işaretlemeyin

23 Ekim 2023 02:08

Hanımefendi marka savunucusu değilim bende dolap aldım 3 defa değişim oldu sizin sorununuz farklı. Sıfır derece kahvaltılık bölmesine sebze koymuşsunuz tabii ki donma yapar. Oraya sadece kahvaltılık, şarküteri ürünlerini koyun. Dondurucu karlanma olayı hakkında bir bilgim yok onu servis bakar halleder.

Garanti Kapsamındaki Deforme Buzdolabı İçin Ücret Talebi Kabul Edilemez

7 Mart 16:23476

Arçelik marka Pro Smart inverter buzdolabını 2025 yılında Kütahya Merkez’den satın aldım. Ürünü ilk kullanmaya başladığı...

Garanti Kapsamındaki Deforme Buzdolabı İçin Ücret Talebi Kabul Edilemez

Tümünü Gör
Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Arçelik BuzdolabıSoğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Rabia
Arçelik Buzdolabında Ses Sorunu!

ArçelikBuzdolabında Ses Sorunu!

Önder
Arçelik Dolap Konusunda İlgisiz!

Arçelik DolapKonusunda İlgisiz!

Hüseyin
Arçelik 10 Gündür Mağdurum!

Arçelik 10 GündürMağdurum!

Zeliha