Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Pro Smart Inverter Buzdolabı Şikayet

09 Ekim 2023 17:58

17 Ekim 2023 22:08

Arçelik sorunumu çözmedi. Lafı eveleyip duruyorlar kesin sonuç yok. Çözüm yok. Sürekli arayıp size çözüm sunacağız diyorlar fakat ortada çözüm falan yok. Beni çok bıktırdılar herhalde bıkıp bırakmamı bekliyorlar. Fakat gerekli her yere şikayet edeceğim, insanları mağdur etme politikası yürütüyorlar

17 Ekim 2023 21:58

Arçelik Ürünüm ile ilgili hiçbir çözüm üretmiyor

07 Ekim 2023 22:09

Alt sebzelikler donduruyor. Buzluk karlanma yapıyor ve çalışırken ses yapıyor

10 Ekim 2023 09:34 (Şikayetten 15 saat sonra)
11 Ekim 2023 10:34

Ben bu ürünü kullandığımın2. Gününden beri sıkıntı yaşıyorum. 2,3 günde sebzeleri çöpe atıyorum, ürünümün acilen değişimini talep ediyorum.

12 Ekim 2023 10:05

Beni servis aradı daha 10 -15 gündür aldığım ürünün değişimini yapamayacaklarını söylediler. Peki benim şikayetler im devam ediyor ne yapacağım diyorum bir şey yapamayız diyorlar. Yazıklar olsun Arçelik koca buzdolabı dünya para sonuç fiyasko

12 Ekim 2023 12:35

Servis bana Tüketici Hakem Heyeti'ne baş vurmam gerektiğini söyledi.

15 Ekim 2023 00:33

Hâlâ sorunum çözülmedi

17 Ekim 2023 21:54

Arçelik sorunuma hiçbir çözüm getirmedi lütfen çözüm kısmını işaretlemeyin

Ozan
Ozan

Hanımefendi marka savunucusu değilim bende dolap aldım 3 defa değişim oldu sizin sorununuz farklı. Sıfır derece kahvaltılık bölmesine sebze koymuşsunuz tabii ki donma yapar. Oraya sadece kahvaltılık, şarküteri ürünlerini koyun. Dondurucu karlanma olayı hakkında bir bilgim yok onu servis bakar halleder.

Eşref sonuçtan çok memnun

Eşref
16 Temmuz 2025 17:30
"Arçelik markası ismine yakışır şekilde ürününün arkasında durarak şikayetimi çok kısa bir sürede çözüme kavuşturdu. Teşekkür ederim, iyi ki böyle bir markamız var."
Yeni Alınan Arçelik Buzdolabı Kapağında Göçük Sorunu Hayal Kırıklığı Yarattı
Arçelik Kategorileri