Mehbare sonuçtan hiç memnun değil

Mehbare
11 Mayıs 2024 11:27

Arçelik CM6964S çay makinesine musluktan şu doldurup kaynaması için düğmesine basarak mutfaktan ayrıldım. Geri döndüğümde çay makinesinin alt kısmının patladığını ve tüm suyun tezgaha aktığını gördüm. Şu henüz kaynama noktasına ulaşmamıştı. Ayrıca alttaki plastik parça da kırılmıştı. Bu zararı benim verme ihtimalim yok.

Servise götürdüğümde camın kırılmasının kullanıcı hatası sonucu olduğunu ve tamir ücretinin 1500-2000 TL arasında olduğunu öğrendim. Ürünü alalı altı ay olmuştu ve herhangi bir çarpma, darbe veya sıcak-soğuk etkileşimi olmamıştı. Ürün kendiliğinden patlamıştı, ancak servisler, piyasa değeri şu an Koçtaş'ta 2300 TL olan bir ürün için 1500 ile 2000 TL arası yedek parça ücreti talep ediyorlar.

Eğer bu ürün darbe almadan bu duruma geldiyse, darbe aldığında ne olacağını siz düşünün. Ayrıca resimlerde de görebileceğiniz gibi, düşme veya çarpma sonucu ürün dağılabilir. Ancak bu durumda sadece bir parçası hasar görmüş. Arçelik cam çay makinesi maalesef pişmanlık yarattı, çünkü kimse çözüm sunmuyor. Müşteri hizmetleri sadece servise yönlendiriyor. Benimki artık kullanılamaz durumda.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 17:42
Garantisi Devam Eden Arçelik Cam Çay Makinesi Çatlağı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 20:52

İbrahim
10 Mayıs 2024 00:59
Arçelik Cm 6964 S Resital Siyah 1900 W Cam Demlikli Çay Makinesi
Arçelik Cm 6964 S Resital Siyah 1900 W Cam Demlikli Çay Makinesi

04 Nisan 2025 22:05
Adil sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 13:51
Arçelik Cm6964k Kırılan Demlik