Dersim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Süreyi Uzatıyor!

Arçelik Çamaşır Makinesi Süreyi Uzatıyor!
Dersim
20 Aralık 2023 16:27

Geçen sene Ocak ayında eve Arçelik marka üst segment dedikleri bir çamaşır makinesi aldık. Makine de 1 saat 40 dakika ayarladığımız program 2 buçuk saate yakın hatta bazen daha fazla yıkama süresi veriyor. Teknik servis çağırdık kullanma kılavuzunu okudunuz mu diyor. Deterjan çok koydunuz diyor. Algoritma diyor. Başka bir servis geliyor. Kazan yamuk haklısınız makinenin süreyi uzatmaması gerekiyor diyor. Başka servis geliyor. Benim olduğum yerde bu makine değişmezsiniz her şeyi normal diyor. Arayıp şikayetimi bildirdiğim çağrı merkezi çalışanları haklısınız diyor. Makinenin süreyi nasıl uzattığını gösteren videoydu servis yetkilisine gösteriyorum bakmaya tenezzül etmeden olur. Öyle şeyler diyor. Resmen benimle kafa buluyorsunuz. Evde çamaşır yıkamaya korkar hale geldik. Psikolojimizi bozdu. Kimsede çözüm bulmuyor sürekli erteleniyor. Arçelik pişmanlık oldu. Evden çıkmak için Arçelik makinemin iznine tabi artık.

09 Ocak 2024 11:04

Arçelik yetkili servisi bilgi vereceğim deyip oyalıyor. Geri dönüş yapmıyor. Okmeydanı Arçelik servisinden n. Hanım geçen hafta makinemin değişeceğine dair tarafıma bilgi verip benim ile bir daha iletişime geçmedi. Kendisini ısrarla arayayım bilgi almaya çalışıyorum. E. Hanım arayacak sizi diyor ama başka bir şey demiyor. Ürünün hiçbir şekilde arızası da giderilmiş değil. Servis çalışanlarınız tarafımıza neden yalan beyan da bulunuyor

02 Ocak 2024 20:32

Arçelik çamaşır makinesi ve servis umursamazlığı, cihazı kontrol etmeden servis kaydı kapatan teksnisyen. 1. Dakikalık süreyi 10dk bitirirsen açmalı makinesi. Arçelik'in hatalı ürünü tamir etmeme istemi ve bunun için direnmesi Arçelik bozuk ürün satıyor servis tamir yamıyor. Arçelik'ten geçen sene bir hayli para vererek bir adet pmg9140 çamaşır makinesi satın aldım. Bir süre sonra makinen programları sürekli olarak uzattığını ve ve kıyafetleri yırttığını fark ettim. Çağrı merkezinden teknik destek almak için randevun talebinde bulundum. Evime gelen teknik servis yetkilisi siz kullanım kılavuzu okumuyor musunuz diyerek beni cehalet testine tabi tuttu. Problemim devam ettiği için tekrardan servisi aradım yeni bir servis istedim algoritması böyle denilerek herhangi bir şey yapmadan başlarından attılar. Bir süre sonra tekrar servis istedim gelen servis makinin kazanı normal olmadığını yamuk olduğunu söyleyerek kazan değişikli için kayıt açacağını ve aranacağımı söyledi ama aranmadım! Aramayınca ben aradım. Yine geldiler aynı şeyleri söyleyip evimden gittiler. Yine işlem için firmadan hiçbir dönüş alamayınca kendim tekrardan Arçelikği arayarak durumu aktarıp yeni bir servis istedim. Bu esnada makinenin videolarını kaydettim ki gelen servise izletebileyim. Servis Okmeydanına bağlı bir teknisyen gönderdi. Kendisi bir hayli geç gelip ki bunun bilgisi tarafıma verilmedi mutfak tezgahıma yaslanıp kabadayılık taslayarak benim olduğum yerde bu makineyi değiştiremezsiniz dedi ve gitti. Yani evimde bana kabadayılık tasladı. Kendisini şikayet edip yeni bir servis istedim. Şişli ilçesine bağlı teknisyen Evime geldi beni anladığını kendinden önce gelen servislerin işgüzarlık yaptığını bu sürecin bu kadar uzatılmaması gerektiğini söyleyerek servis fişime hata restleri makine normal dedi ki kendisine makinenin 1dk süreyi 10dk bitirdiğini gösteren videoyu izletmeye rağmen. Ayrıca beni başından savmak atmak için fe firmaya kazan kim yamuk demişse gitsin baksın diye bir not düşüyor. Aradım sordum her dosyam kapatılmış sorun çözülmüş herhangi bir hasarım olmadığı için tazmin de yapılamayacağını bunun için de ekiplerin inceleme yapıldığını söylediler ama kimse inceleme için evime gelmedi. Bir kez daha sorunun çözümü için servis kaydı açılacağını beyan edip servis kaydı açıldı. Bugün de yok sayılarak evde baş çavuşun eşeğiymişim gibi muamele yapılarak servis tarafından evimde kontrol yapılmadan kaydım kapatıldı. Ve servis evime gelmeyeceğini haber bile vermedi.

Ek
21 Aralık 2023 14:35 (Şikayetten 22 saat sonra)

Arçelik 9121 Pm Çamaşır Makinesi Süre Uzatıyor

Selin
07 Temmuz 2023 10:41
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
09 Kasım 2023 14:27
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
16 Ekim 2024 13:15