Handan sonuçtan memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Kirli Geldi!

30 Eylül 2024 21:18
Handan'ın Teşekkür Mesajı
“Daha üst model yeni bir makine gönderdiler ve herhangi bir fark almadılar bu nedenle Arçelik firmasında çok teşekkür ediyorum sadece süreç çok uzun ve yorucu oldu üç hafta beklemek zorunda kaldık ama sonuç memnun ediciiydi teşekkürler”
30 Eylül 2024 21:02

Kullanılmış makine mı gönderdiler ya da makineyi denerken mi böyle kirlettiler bilmiyorum temiz bir makine istiyorum yeni aldığım makinenin içini temizlemek istemiyorum kirli bir makinede içime sinmiyor orta çamaşırlarımı nasıl yıkayacağım acaba bana açıklarlar mı pis bir makinenin içinde çamaşır yıkanır mı firmadan bunu en kısa ve en doğru şekilde telafi etmesini istiyorum

01 Ekim 2024 14:00 (Şikayetten 16 saat sonra)
19 Ekim 2024 15:36

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Destek Sağlanmayan Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Gökhan
27 Ekim 2025 22:58
garanti-kapsaminda-destek-saglanmayan-camasir-makinesi-ve-yetersiz-servis-hizmeti-1.jpg
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu Ve Servis Sürecinde Çözüm Bulunamaması

15 Eylül 2025 19:25
Batın sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesinin Sürekli Sarsıntı Ve Ses Sorunu Nedeniyle Değişim Talebi

Batın