Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 06:33

Arçelik 270560 ebc marka buzdolabını aldığıma çok pişmanım. Evleneli bir yıl oldu ve buzdolabım bozuldu. Dört kez servis gelmesine rağmen makinenin arızasını çözemediler. Önce bayramda meydana gelen yıldırımı bahane ettiler. Kartın arızalı olduğunu ve yenisiyle değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Sonra yanlış kart getirip yine beklettiler. Daha sonra doğru kart geldiğinde de durum değişmedi. Dolaba koyduğum yemek, et gibi gıdalar bozuldu. Maddi kaybımı ve bu işle uğraşırken kaybettiğim zamanı söylemiyorum bile. Yani dört kez gelen bir servis bir işi nasıl yapamaz? Gelen servislerden biri üretim hatası olduğunu ve bir değişiklik yapıldığını belirtti. Sıfır aldığımız ürünün tamir edilmiş olduğunu düşünüyorum. 'Arçelik alalım, rahat ederiz' dedik ama keşke almasaydık. Sürekli bir sorun var ve çözüm yok. En tuhafı ise gelen teknik servis, makineyi fabrikaya götürüp tamir etmemiz gerektiğini söylüyor. Bu evde insan yaşıyor; tost makinesi ya da bilgisayar değil ki ürünü atölyeye götürüp tamir edelim. Yetkililerden bir an önce çözüm bekliyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanmak için yollar arayacağım. İnsanların zamanıyla ve parasıyla oynamaya hakkınız yok.

09 Nisan 2024 12:09 (Şikayetten 5 saat sonra)
09 Nisan 2024 13:03
Arçelik Buzdolabı Üretim Hatası

Yetkili servis iletişime geçti ve 6 gün sonrasına randevu verdi. Rica minnet, bozulur erzaklar deyince 3 gün sonrasına randevu oluştu.

15 Nisan 2024 23:15

Servis eve geldi. Buz dolabının arkasına baktı. Bunu tamir ettirmek pahalıya malolur. Yenisini al diyerek aydınlattı bizi sağ olsun. 400₺ servis ücreti de vermek zorunda kaldım. Arçelik ve türevleri tövbe bir daha

08 Haziran 2024 14:14
Arçelik Buzdolabı Üretim Hatası

Arçelik Sefaköy şubesi ısrarla buzdolabını tamir edemeyeceğini söylemesine rağmen İki ay uğraş sonucunda ücretli değişimi kabul ettiler. 33.000₺ tutarında sıfır muadil buzdolabını 23.000₺ ye verdiler. Bu kadar zaman kaybına yazık oldu. Keşke hiç Arçelik ürünü almasa idim

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
24 Haziran 2024 23:02
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
10 Temmuz 2023 16:21

Arçelik Buzdolabında Sürekli Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Erkut
07 Ağustos 14:13

Güliz
23 Temmuz 2024 23:09
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
25 Ekim 2024 09:25