Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Kurutma Sorunu Ve İade Talebi

23 Kasım 2024 19:40

Bulaşık makinesi islak bırakıyor.
Geçen hafta cumartesi günü #Arçelik 6444 bulaşık makinesi aldım.
Bugüne kadar 7 yikama yaptım. Hepsinde bulaşıklar ıslak çıktı.
Buhar dahi hiç olmadı.
Servisi aradım 2 kere geldiler.
İlkinde tornavida ile makinenin içinde bir şey sıktı oldu dedi.
Plasebo etkisi yapmayı çalıştı zannımca. Fakat fayda etmedi yine kurumadı.
Az önce yine servisten geldiler o da ' yeni nesil makineler fazla elektrik tüketmemek için kurutmayı tam yapmıyor. Makine yıkmayı bitirince kapağa açık tutun kurusun' dedi. Teknolojinin geldiği nokta bu ise vahlar bize.
Sözün özeti 14 gün iade dönemindeyken ya makineyi ivedi şekilde alin ya da değiştirin.
Lütfen servis gönderip beni ve elemanları yormayın.

02 Aralık 2024 20:11

15 gün önce Arçelik bulaşık makinesi aldım. Aldığım günden beri değiştirin diyorum ama gönderdikleri servis çalışanları sorun yok diyor. Velev ki sorun yok ben 14 gün mazeretsiz cayma hakkımdan faydalanmak istiyorum dedim ona servis çalışanları karar verir dediler. Makine bulaşıklar en yüksek derecede bitirdiğinde makinede buhar bile olmuyor. Sanki ben bana paramı geri verin dedim. "bana kuru, temiz yıkayan makine verin" dedim. Bu kadar köklü firma insani bu denli yormamalı. Bu 2. Şikayetim gerekirse 12 kere yazarım beni mağdur ettiniz. Etmeye devam ediyorsunuz. Bulaşıklar islak çıkıyor bunu anlayın lütfen.

24 Kasım 2024 15:36 (Şikayetten 19 saat sonra)
01 Aralık 2024 12:03

Salı günü servis gelip bakacak dediler. Aradılar size iki kere gelinmiş gelmemize gerek yok deyip gelmediler. Makinede bu durumda.

01 Aralık 2024 12:09

Bugün aldığımın 15. Günü. Aldığım günden beri değiştirin diyorum ama gönderdikleri servis çalışanları sorun yok diyor. Velev ki sorun yok ben 14 gün mazeretsiz cayma hakkımdan faydalanmak istiyorum dedim ona servis çalışanları karar verir dediler. Sanki ben bana paramı geri verin dedim. "bana kuru, temiz yıkayan makine verin" dedim. Bu kadar köklü firma insani bu denli yormamalı.

01 Aralık 2024 12:41

Video

Meyra sonucu yetersiz buldu

21 Eylül 2024 22:15
Yeni Bulaşık Makinem Kurutmuyor ve Lekeli Bulaşıklar Çıkıyor
Ertekin sonuçtan hiç memnun değil

Ertekin
10 Mayıs 2024 13:32

Yeni Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı Yarattı

05 Şubat 2025 20:58
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Cansel
21 Eylül 2024 15:55