Arçelik 6144I Model Sıfır Bulaşık Makinesinde İlk Açışta E01 Arızası

Arçelik 6144I Model Sıfır Bulaşık Makinesinde İlk Açışta E01 Arızası
31 Temmuz 2024 23:421.188
Altan'ın Teşekkür Mesajı
Makine düzeldi. Teşekkür ederim.

31.07.2024 tarihinde, yani bugün Arçelik 6441I model bulaşık makinesi kurulumu yapıldı. Akşam ilk kez kullanmak için makineyi açtık ve makine E01 arızası verdi. Bir kere bile makineyi kullanamadık. Servisi aradım ve 5 Ağustos'a randevu verdi. Makinenin değiştirilmesini talep ediyorum. Makine yenisi ile değiştirilmezse kanuni yollardan hakkımı arayacağım. Tamir kabul etmiyorum.

1 Ağustos 2024 11:22 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

3 Ağustos 2024 12:42

25 Temmuz'da satın aldığımız sıfır Arçelik bulaşık makinesinin kurulumu yapıldı ve makine çalışmıyor; E01 arızası veriyor. Bir kere bile makine yıkama yapmadı. Bugün 3 Ağustos; hala çözüm için Arçelik servisin gelmesini bekliyoruz. Fıkra bu kadar.

3 Ağustos 2024 18:14

Pardon, fıkra devam ediyor. Bugün 15:00-17:00 arasında olan randevuyu, Arçelik servis 18:00'da arayarak personelin hastalanıp rapor aldığını söyleyerek iptal etti. Bir daha tövbe Arçelik almam. Sabahtan beri evde dışarı çıkmadan servis bekliyoruz, günümüz de rezil oldu.

3 Ağustos 2024 18:29

Arçelik şimdi SMS attı. Randevuyu 7 Ağustos Çarşamba gününe almışlar. Şunu diyorlar yani "Çarşamba gününe kadar elde bulaşık yıkamaya devam edin" diyor. Benim zar zor da olsa çalışan ve bulaşıklarımı yıkayan eski Electrolux marka makinemi geri getirin, kardeşim. Bu makineyi de alın, ücretimi geri iade edin.

8 Ağustos 2024 15:48

Makinedeki sorun kendi kendine çözüldü. Arçelik servis makinenin fabrikadan çıkmadan önce kalite kontrol testi olarak çalıştırıldığını ve makinede kalan suyun, taşıma sırasında makinenin sağa sola eğilmesi nedeniyle taşma önleyici şamandırayı aktive ettiğini ve devamlı pompayı çalıştırdığını söyledi. Şu anda makine çalışıyor.

9 Ağustos 2024 12:21

Makine düzeldi. Teşekkür ederim.

Arçelik Bulaşık Makinesi E01 Hatası

Ayşe
29 Mayıs 2024 13:264.987

"Samsun Bölge sorumlusu Gülden hanıma özellikle teşekkür etmek istiyorum kendisiyle görüşüne kadar maalesef bir çözüme ulaşamadık görüştüğüm bütün müşteri temsilcileri ile karşılıklı üzüldüğümüzü belirttik taki Gülden hanım la görüşüp bütün samimiyetiyle olaya yaklaştığı ve çözüm odaklı davrandığı için çok şükür iade/ değişim talebimiz kabul gördü"

Arçelik Bulaşık Makinesi E01 Hatası

Arçelik Bulaşık Makinesinin 4 Kere E01 Arızası Vermesi

Marif
17 Kasım 2023 21:255.062

Arçelik 61441 model bulaşık makinesini 03.04.2023 tarihinde aldım. Bulaşık makinem 4 kez e01 arızası verdi. Makinemin de...

Tümünü Gör
Arçelik i1200 Bulaşık Makinesi Komple Sorunlu!

Arçelik i1200 BulaşıkMakinesi Komple Sorunlu!

Fragman
Arçelik Bulaşık Makinesi Yıkama Ve Leke Sorunu!

Arçelik BulaşıkMakinesi Yıkama Ve Leke Sorunu!

Gülay
Arçelik Bulaşık Makinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Arçelik BulaşıkMakinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Mürsel
Arçelik Kapaklardaki Büyük Lekeler

Arçelik KapaklardakiBüyük Lekeler

Sevinc
Arçelik Bulaşık Makinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Arçelik BulaşıkMakinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Meryem
Arçelik Bulaşık Makinesi E02 Hatası