Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2023 21:49

Arçelik 3D dilimleme makinesi aldım. Yeni güncellemeden sonra yeni bir program ile beraberinde sorunlar da getirdi. Programda çok fazla bir düzeltme vb. İstediğimizi yapamıyoruz. Bundan dolayı aldığımız baskılar çok kötü durumda oluyor. Bu konudaki önerim cura ile makineye bağlanma olabilirse çok iyi bir şekilde yardımcı olabilirsiniz. Arçelik 3D print uygulaması çok yetersiz kalıyor. Aldığımız filamentlerin ve aldığımız baskıların bir değeri kalmıyor. Cura ile kontrol edebilmemiz gerekiyor ve uzantısı stl dosyası olarak kalmalı. Gkod olduğu için hiçbir şekilde müdahale edilemiyor hale geliyor. 2. Problemim ise bu güncellemeden sonra 'dosya tipi hatası' alıyorum. MB yüksek dosyalarda bu hatayla karşılaşıyorum. Tekrardan belirttiğim gibi cura ile kontrol edebilirsek eğer makinemizi sistemsel olarak ve hata olarak bütün problemlerimizi çözebileceğimize inanıyorum.

profile profile
09 Mayıs 2023 12:19 (Şikayetten 14 saat sonra)
Emre
Emre
17 Mayıs 2023 06:17

Bu konuyla ilgili kiminle iletişime geçebilirim herhangi bir mail adresi veya kişi mevcut mu?

M.enes
M.enes

Curaya bağlamanın bir yolunu buldunuz mu acaba?

Gökhan
Gökhan

Çözüm bulabildiniz mi bu soruna. Ben de dosya tipi hatası alıyorum.

Murat
Murat

Flament bulabiliyor musunuz ben aylardır bulamıyorum sus gibi duruyor makine Arçelik'in yardımcı olduğu da yok

Arçelik Kategorileri