Altus Derin Dondurucu Fabrika Hatalı Ürün Değişimi Yapmıyorlar

26 Ekim 2023 00:23

Altus 708 model 7 çekmeceli derin dondurucu fabrika hatalı olarak geldi. Aşırı karlanma var. Defalarca çağrı merkezi ile görüşme yapmama rağmen yenisi ile değiştirmiyorlar. Bende şikayet edeceğim dedim. İstediğin yere şikayet edebilirsin söyleyip telefonu yüzüme kapattılar. Ana kart değişimi lazım ve sorunun normal olduğunu söylediler ve ilgilenmediler. Yetkililerden dönüş yapılmasını istiyorum. Koskoca Altus markayı herkes iyi tanısın. Bu işin peşini bırakmayacağım.

25 Ekim 2023 23:36

1aylık Altus 708 model 7 çekmeceli derin dondurucu fabrika hatası olarak aşırı karlanma yapıyor. Kapısı dahi açılmıyor. Ana kart değiştirmek istiyorlar hatalı ürüne. Defalarca görüşmeme rağmen Altus değişim yapmamaktadır. Ayıp koskoca kurumsal şirkete. En kısa zamanda dönüş bekliyorum yetkililerden

26 Ekim 2023 10:49 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

26 Ekim 2023 21:51

Hiç memnun kalmadım çağrı merkezi ürün böyle dedi. Kimseye önermiyorum. Aldığınız para çocuklarınızdan cıksın inşallah

Altus Kategorileri