Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Altus Buzdolabı İçi 10 Derece Normalmiş

03 Ocak 2024 00:09

Altus marka buzdolabı aldık annemlere. Alalı 8, 9 ay oldu. Kapağını açınca hafif bir serinlik geliyor, soğutmuyor gibiydi içine derece koyduk. 10 derece gösterdi. Arka tarafı da buzlanmaya başladı. Servis çağırdık. Sanki hayatımızda ilk defa buzdolabı görmüşüz gibi "buzdolabı böyle olur, bu kadar soğutur" dediler. Ne kadar anlatmaya çalışsak da baktık ki onlar buzdolabının 4 derece olması gerektiğini kabul etmiyor. Altus servisinin bilgisi bu kadar demek ki diye düşündük. Ama içinin buzlanması gitgide artıyor. Altus markasının segmentini elbette biliyoruz. Ama bu kadar kısa sürede bozulması, servisin de kabul etmemesini anlayamadık. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Dolabı tamir etmiyorlar çünkü bozuk değil diyorlar. Geri alsınlar kendimize yeni buzdolabı alalım. Buzdolabı evin en önemli eşyası. Bu çile çekilir mi? Her şey bozuluyor.

03 Ocak 2024 14:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

08 Ocak 2024 15:20

Hayır cevap vermedi efendim. Arçelik aradı, mesai sırasında müsait değildim, daha sonra arayın dedim. Sonrası yok

İsimsiz sonuçtan hiç memnun değil

İsimsiz
06 Temmuz 2024 13:02
Sezgin sonuçtan çok memnun

Sezgin
17 Mayıs 2025 18:16
"Arıza giderildiği için teşekkür ederim, tekrar aynı sorum olur mu bilemem ama aynı problemden dolayı 8 defa servis geldi ve en son gelen servis dolabın içindeki fanın bozuk olduğunu söyledi, daha önce gelen 7 servis hiçbir çözüm sunmadan sadece hatayı bizde bularak gidiyorlardı en son gelen ise dolabın içini açtı ve fanın bozuk olduğunu fark etti benim anlamadığım daha öncekiler neden bu durumda bir arıza tespiti yapmadı ya da ürünü atölyeye alıp incelendi çünkü aldığım her sebze meyve dolapta donarak çöp oldu bu maddi kaybımı hiç dikkate almadı marka ama şimdilik sorun çözüldüğü için teşekkür ederim"
Altus Buzdolabında Kronik Dondurma Sorunu Ve Çözülmeyen Mağduriyet
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
12 Temmuz 2023 15:16
Altus Servis Elemanı Şikayet

Altus Buzdolabı Hem Soğutmuyor Hem De Yangın Tehlikesi Yaşattı!

Şükran
04 Eylül 2025 18:24
Miro sonuçtan hiç memnun değil

Miro
23 Eylül 2023 15:25