Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 15:38

Altus al 709 xnf Joker marka model derin dondurucu mu Migros üzerinden satın aldım. Kurulum için ertesi güne randevu verdiler. Neden? Çünkü iade edemeyesiniz diye ertesi gün hemen geliyorlar! Dolabın kapı altı contası nin bitiş yerinde sonradan yapılan bir yapıştırma işlemi var özürlü mal, görünce hemen arayıp tekrar servis istiyorsunuz ve ne diyorlar?

Servisler dolu en erken 4 gün sonra gelebiliriz! E hani müşteri memnuniyeti? Kalmadı bitti diyorlar! Kavga dövüş 3 güne indirebildik! Şimdi ürün geldi ama kullanamıyoruz. Belki gelip alıp götürecekler diye fişe takılı boş yere çalışıyor, müşteri memnuniyeti sıfır ürün çok kalitesiz baştan savma.

26 Temmuz 2023 20:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

26 Temmuz 2023 20:34

Ürün şikayetiyle ilgili tarafıma ulaşıldı, ürünün kusurlu olduğunu yetkili servisin gelip kontrol ederek raporlayacağı bilgisi verildi. Sonrasında değişim talebimle ilgili süreç işleyecek.

27 Temmuz 2023 16:29

Migros ürünün kesinlikle arkasında durmuyor, kurumlar arasında kalıyorsunuz. Biz sattık Altus la görüşün denildi, ürünün iadesini talep ettim. Altus dan onay gelirse eğer iade/değişim yapılacakmış. Ürünü satin alacak olan varsa çelik gibi sinirleri olması lazım, ürünle birlikte extra olarak dert de satın almış oluyorsunuz. Ben maalesef bu stresi taşıyamadım taşımakta istemiyorum. Satın alalı 10 gün olacak ürünü kullanmadım.

31 Temmuz 2023 20:03
Altus  Al 709 Xnf Joker Derin Dondurucu Sorunu

Ürünün yerine gönderilen dolabında için kırıklar var, tekrar yetkili servisi çağırdık 2 gün sonra aynı süreci tekrar yaşayacağız, ya kötü şans ya da bu dolaplar hakikaten çok kalitesiz.

07 Ağustos 2023 17:46

Arçelik bugüne dolap teslimi için randevu vermişti, dolabı servise göndermişler ve servis dolap olmadığı için gelmeyeceğini söyledi, 20 güne yakındır sıfır aldığım dolabı kullanmadım 2 tane dolap geldi ikisi de defolu ayıplı mal çıktı, 3. SÜ ise bugün gelmedi yoldaymis. Böyle ciddiyetsizlik olmaz.

10 Ağustos 2023 09:23

Altus yeni ürünü maalesef göndermedi, yolda kaldı, servise gitti geldi geliyor gibi bahaneler artık beni usandırdı. Ürünün iade sürecini bugün başlattım. Bakalım kaç gün içerisinde paramı iade edecekler. Hem paramı aldılar hem huzurumu!

Nurceren sonuçtan hiç memnun değil

Nurceren
11 Temmuz 2024 14:24
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
01 Eylül 2023 19:53

Ziyneti
13 Haziran 2024 16:05
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Mağduriyeti: Servis Sürecinde Hayal Kırıklığı

Bülent
31 Ekim 2024 17:28
Altus Derin Dondurucu Mağduriyeti: Servis Sürecinde Hayal Kırıklığı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
20 Ağustos 2024 13:19