Yves Rocher Ürünleri Alerji Yaptı

30 Ağustos 2024 10:5425.661

Yves Rocher gece ve gündüz bakım kremleri ve serumları kullandıktan sonra fotoğrafta görüldüğü gibi yüzümde alerji gelişti. Ürünleri aldığım Yves Rocher mağazasına bu konuyu danıştığımda en az 6 aylık bir bakım sonrası faydaların görüleceğini, ürünlerin organik olması sebebiyle hiçbir şikayet alınmadığını söylediler. Bir buçuk aylık kullanım sonrası dermatoloji doktoruna muayene oldum. Kullandığım ürünlerin sebep olduğunu söyledi. Konuyla ilgili mağduriyetim giderilirse sevinirim.

Aldığım ürünler; leke karşıtı lokal bakım - yenileyici yaşlanma karşıtı bitkisel kök hücre bakımı / anti-AGE global gündüz kremi - yenileyici yaşlanma karşıtı bitkisel kök hücre bakımı / anti-AGE global yüz yıkama köpüğü - leke ve kırışık karşıtı bitkisel kompleks bakım / bright Botanical leke karşıtı, aydınlatıcı, ton eşitleyen krem dokulu peeling - bright Botanical gündüz serumu - yenileyici yaşlanma karşıtı bitkisel kök hücre bakımı / anti-AGE global gece kremi - yenileyici yaşlanma karşıtı bitkisel kök hücre bakımı / anti-AGE global gece serumu - yenileyici yaşlanma karşıtı bitkisel kök hücre bakımı / anti-AGE global makyaj temizleyici yıkama jeli - tüm ciltler / pure algue miseler su - karma ve yağlı cilt / pure menthe yüz güneş kremi - SPF 50+ - yaşlanma karşıtı / solaire.

31 Ağustos 2024 11:19

Sivilcelenme ve gözenek tıkanarak komedon ve lekelenme oldu dermatolojiye tedaviye başladım. Sadece iki yanağımın alt kısmında olduğunu gösterdim ve kozmetik kullanım sonucu cildime iyi gelmediğini belirtti. Şu an yüzüm fotoğraftaki gibi ektedir. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Kullandığım ürünler Leke Karşıtı Lokal Bakım - Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı / Anti-AGE Global Gündüz Kremi - Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı / Anti-AGE Global Yüz Yıkama Köpüğü - Leke ve Kırışık Karşıtı Bitkisel Kompleks Bakım / Bright Botanical Leke Karşıtı, Aydınlatıcı, Ton Eşitleyen Krem Dokulu Peeling - Bright Botanical Gündüz Serumu - Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı / Anti-AGE Global Gece Kremi - Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı / Anti-AGE Global Gece Serumu - Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı / Anti-AGE Global Makyaj Temizleyici Yıkama Jeli - Tüm Ciltler / Pure Algue Miseler Su - Karma ve Yağlı Cilt / Pure Menthe Yüz Güneş Kremi - SPF 50+ - Yaşlanma Karşıtı / Solaire... Bir buçuk ay kadar kullandım gittim Yves rochera mağazasına gösterdim bir ürün faydasını 6 ay kullanmak gerekir dendi. Devam etmem söylendi ben kendim artık yok böyle olmaz başka bir sıkıntı var diyerek doktora danıştım. Ve uzunca bir süre tedavi deyim

30 Ağustos 2024 11:06 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Selma
31 Ağustos 2024 11:03

E postayla gelen bir mail yok tekrar gönderebilir misiniz [email protected]

25 Şubat 2024 00:525.099

Yves Rocher firmasından şube önerisiyle uygulama üzerinden 28/01/2024 tarih...

Yves Rocher Anti AGE Global Alerji Yaptı

25 Kasım 2023 09:303.873

"Sorunumu ivedilikle çözüme ulaştırdılar, hem müşteri temsilcilerine hem de İzmir Balçova Kipa AVM içinde bulunan mağaza yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Başından beri hep çok yardımcı oldular."

Yves Rocher Markası Müşteri Memnuniyetsizliği

25 Haziran 2024 12:2533.032

"Firma ürünün iadesini kabul etti ve istediğim farklı ürünler ile değiştirdi. İlginiz için teşekkür ederim."

Yves Rocher Markası Müşteri Memnuniyetsizliği

Yves Rocher Alerji Ve İade Sorunu

2 Kasım 2024 12:166.184

2023 yılında satın almış olduğum anti-AGE global göz kremini elimde bulunan kremler bittikten sonra kullanmaya başladım....

Yves Rocher Alerji Ve İade Sorunu

Yves Rocher Yüz Kremini Kullandım Yüzümde Kızarıklık Oluştu

Yves Rocher YüzKremini Kullandım Yüzümde Kızarıklık Oluştu

Gülşen
Yves Rocher Ürünün Kabul Edilmemesi

Yves RocherÜrünün Kabul Edilmemesi

Dilan
Yves Rocher Yüz Kremi Şikayeti!

Yves Rocher YüzKremi Şikayeti!

Sinem
Yves Rocher Bright Botanical Serisi Alerjisi!

Yves RocherBright Botanical Serisi Alerjisi!

Aleyna

Öne ÇıkanKonular