Zehra sonuçtan memnun değil

Yves Rocher Okyanus Esintisi Vücut Losyonu Koku Bozulması

Yves Rocher Okyanus Esintisi Vücut Losyonu Koku Bozulması
09 Şubat 2024 17:23

Yves Rocher Okyanus esintisi duş jeli ve saç vücut spreyi aldım hediye olarak aynı kokunun vücut losyonunun verildiği bir kampanya vardı. Vücut losyonu az kullanmış olmama ve 12 ay süresi olmasına rağmen şu an çok kötü kokuyor ve Okyanus esintisinden eser yok. Kampanya ile verdikleri ürünlerin tarihi geçmesine az kaldığı için mi veriliyor anlamadım. Aynı kokudan farklı ürünlerde koku çok güzel ama losyonda çok kötü. Duş sonrası kullandığımda arınmak için tekrar duşa girmek zorunda kaldım.

09 Şubat 2024 17:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

Zehra
Zehra
02 Ekim 2024 21:04

Merhaba, mağazaya gittim ve ürün değişimi yapıldı. Yeni aldığım ürün de üzerinden çok zaman geçmeden garip kokmaya başladı. Aldığımdan beri hiç kullanmadım ama o şekilde bekliyor maalesef. Sanırım ürün genelinde olmayan bir şey var.

Dilara
Dilara

Bu hafta aynısı benim de başıma geldi. Ben ürünü online satın almıştım elime ulaştığında ürün bozuktu ve çok kötü kokuyordu. Daha sonra ürün incelemeye yolladım ama uğraşmayıp para iadesi yaptılar sadece... Çok üzgünüm hevesim kırıldı :'(

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Gönderilmedi, Bilgilendirme Ve İade Yapılmadı

26 Ağustos 2025 22:45
siparisim-gonderilmedi-bilgilendirme-ve-iade-yapilmadi-2.jpg
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
19 Ağustos 2025 01:40
Esra sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 10:44
Yves Rocher Organik Sr Saç Ve Vücut Şampuanının Cildimi Mahvetmesi.
Yves Rocher Organik Sr Saç Ve Vücut Şampuanının Cildimi Mahvetmesi.

Yves Rocher Kategorileri