Billur sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher İade Etme Problemi

Yves Rocher İade Etme Problemi
22 Kasım 2023 09:56

Ürün elime ulaştı ancak uygulama üzerinde hala kargoda gösteriyor. İade etmek istiyorum ama ürün hala kargoda elime ulaşalı 2 gün oldu. İade süresi zaten 10 gün form yolladım cevap alamadım. Aradığımda ulaşamıyorum. Tahmini ne zaman düzelir bilmiyorum.

28 Kasım 2023 14:09

Ürün iadesi yaptım online asistan bana iade kodu verdi kargo şirketi ürünün size ulaştığını söylüyor ancak sizin sayfanızda bir iadem olmadığı gösteriyor elimde ne ürün var ne param geri geldi gerçekten 1 haftadır uğraşıyorum bundan önceki sorunumda çözülmedi iadeye yolladığım ürün hala sitenizde bana ulaşmadı olarak gösteriyor en kısa zamanda para iademin yapılmasını istiyorum

28 Kasım 2023 14:08

22 Kasım 2023 20:44

Hala uygulamada düzeltilmedi iade etmek istiyorum

Ek
22 Kasım 2023 11:51 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı numaranıza arama yapılacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

Billur
Billur
22 Kasım 2023 17:28

Aramanızı bekliyorum

Banu sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 15:42

16 Eylül 2024 19:33