Sezen sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 00:57

Filler Vegetal kremi ve Anti Age Global serumunu 3 gündür kullanıyorum; göz altlarımda bariz bir şişlik yaptı. Ürünlerin ve ücretin iadesini talep ediyorum. Böyle üst segment bir marka olarak güvendiğim ürünlerden bu sıkıntıyı yaşamış olmak çok üzücü. Derhal telafisini talep ediyorum.

14 Nisan 2024 11:40 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

14 Nisan 2024 17:43

Attığınız mailde WhatsApp iletisim numarasından yönergeleri takip etmem yazıyor çalışma saatleriniz içerisinde 3 defa tüm yönergeleri takip ettiğim halde sistemimizde sorun var gün içerisinde tekrar iletişime geçiniz diye otomatik mesaj geliyor bu bilgileri mail olarak da tarafınızla paylaştım lütfen bu sorunu acilen çözün

19 Nisan 2024 16:50
Yves Rocher Göz Altı Ve Serum Alerjisi Hk.

WhatsApp üzerinden nihayet ulaşabildim istenen tüm belgeleri fotoğrafları gönderdim ilgili birime aktarıyoruz dönüş yapacağız dedi müşteri temsilcileri bugün ise mail atmışlar talep kaydınız kapanmıştır diye bu nasıl bir sorumsuzluk neyi çözdünüz de talep kaydını kapatıyorsunuz kim bana bir dönüş yaptı da bu kanıya vardiniz? Bir daha asla bu firmanın ürünlerini almayacağım alerji olup ağzımın yüzümün şişmesi cabası ne urunu iade edebildim ne bir özür telafi var!

08 Mayıs 2024 07:38

30 Nisanda iade olarak kargoya verdim hala ücret iadesi yapılmadı bu markayı alacak olanlar bir kez daha düşünsün derim gerçekten ızdırap oldu her açıdan bir de yasanan bunca olumsuzluğa telafi olarak 30₺ indirim tanımlamışlar saka gibi bir firma

Pınar sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2023 09:30
"Sorunumu ivedilikle çözüme ulaştırdılar, hem müşteri temsilcilerine hem de İzmir Balçova Kipa AVM içinde bulunan mağaza yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Başından beri hep çok yardımcı oldular."

17 Şubat 2024 00:13
Yves Rocher Göz Kremi Yenileyici Anti AGE Global
Yves Rocher Göz Kremi Yenileyici Anti AGE Global
Hümeyra sonuçtan çok memnun

Yves Rocher Cilt Kremleri Alerji Yapıyor

Hümeyra
22 Ocak 2025 09:25
"Şikayetimi buraya yazdıktan hemen sonra marka benimle iletişime geçip özür diledi daha sonra mail yolu ile mağazaya gidip iade işlemimi yapabileceğimi belirttiler gidip mağazadan iade işlemimi yaptım ilgileri için teşekkür ederim."
Yves Rocher Cilt Kremleri Alerji Yapıyor

Yves Rocher Yüzde Kaşıntı Ve Yanma Yapan Ürünler