Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İnternet Bağlantısı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

07 Kasım 2024 09:49

Şikayetim çağrı merkezi ve kullandıkları otomasyon sistemi ile ilgili, tam 9 gün önce ev interneti için başvuru yaptım. Sözleşmenin imzalanması için iki defa adresime gelindi. İkisinde de sistemlerindeki arıza sebebiyle sözleşmeyi imzalayamadım. Dolayısıyla internetim 9 günden beri bağlanamadı. Müşteri temsilcisini her aradığımda 24 saat içerisinde size geri dönüş sağlanacaktır denilmesine rağmen süresinde dönüş sağlanmadığı gibi problemi de hala çözemediler. Konu ile ilgili 4 defa şikayet kaydı oluşturmama rağmen bir üst idareci konu ile ilgilenmedi yine çağrı merkezi çalışanları konuyu takip ediyoruz diye geçiştirdiler. Çağrı merkezini aradığımda da telefon otomatik bir sistemle kapanıyor. Onların aramasını bekliyorsunuz.

07 Kasım 2024 10:13 (Şikayetten 24 dakika sonra)
07 Kasım 2024 16:48

Bugün de arayan soran olmadı. Sözleşme için de kimse gelmedi. 10 gün bu şekilde evde internet olmadan geçmiş oldu. Müşteri temsilcisini de arıyorum otomatik olarak hat kapanıyor. Vodafone dünya markası olduğunu kanıtlıyor kesinlikle bu muamele ile. Abonelik başvurumu geri çekeceğim eğer ulaşabilirsem.

09 Kasım 2024 11:10

Bugün 11. Gün ve hala sözleşme için aranmadım

10 Kasım 2024 18:50

Son bir hafta içerisinde 6 defa şikayet kaydı oluşturdum ve hiçbirisinde bana geri dönüş yapılmadı ve kurulumu neden yapamadıklarını açıklamadılar. Başvurumun üzerinden 14 gün geçmesine rağmen kurulumu yapamadılar. Bugün aboneliğimi sonlandırmak istediğimde ise yarın beni arayıp sesli onay alacaklarını ilettiler yani abonelik talebinizi geri alıp başka bir firmaya dahi anında geçemiyorsunuz ne yazık ki.

13 Kasım 2024 13:37

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler sağlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 20:08

25 Aralık 2024 00:05