09 Ekim 2023 12:45

139 ekran Vestel son model televizyon bir sene önce almıştım güya sözde USB belleği okuyor! Düğünümün flaş belleği bu televizyon okumuyor, dünya paraları verdik bu televizyona! Blender setim bozuldu bir sene kullanmadan! Mikrodalga fırın 6 ay kullanım sonrası patladı incelemeye gittiğinde de onarımı yoktur diye sonuçlandı ve utanmadan bana altı ay önceki eski fiyatında cihazını yenisini sattınız onunda açma kapama düğmesi bozuldu!

Defalarca mağdur oldum. Hata ben de gidip sizden alışveriş yaptım, USB flaş belleği televizyona taktığım zaman bu cihazı desteklemiyor yazısı çıkıyor, desteklemesi için televizyonda biçimlendirdim düğünümün tüm video görüntüleri ve fotoğraflarım hepsi silindi anılarım hepsi gitti yani hakkımı helal etmiyorum.

09 Ekim 2023 12:31

Eski model diğer marka televizyonlarda benim düğünüm kayıtlı olan USB flaş belleği destekliyor bile, ama sizin bu Vestel pişmanlık dünya parası olan televizyon desteklemiyorsa televizyon özellikleri nde destekliyor yazmayacaksınız! Sayenizde tüm anılar düğünümü kayıtlar hepsi silindi asla almayın benim hatamı yapmayın

09 Ekim 2023 12:34

USB flaş belleği biçimlendirdikten sonra tüm belgeler silindi televizyon sildi yani, bu marka tarafından defalarca mağdur oldum, biçimlendirmeden önce müşteri hizmetlerini aradım hiçbir şekilde yardımcı olmadılar bilgisiz müşteri hizmetleri! Dönüş yapıyorlar kendini savunmak için ancak! Müşteri hizmetleri neden var müşteri şikayetleri giderilmesi için ve yardımcı olmaları için Vestel markanın savunmak için değil! Almayın arkadaşlar mağdur olursunuz

11 Ekim 2023 13:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Usmanova, şikayetinizde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri ile ürün ve hizmet kaydınıza ulaşamadık. İletişim için tarafınıza arama yaptık , yanıt alamadık.08502224123 numaradan müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. VESTEL.

11 Ekim 2023 13:22
05 Eylül 2024 23:18

Aramayın beni boş boş sanki şikayeti çözeceksin! Çevremde arkadaşım olsun akrabam olsun kimseye sizden ürün almasına izin vermiyorum! Pişmanlıksın

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 00:37
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 11:09

25 Ağustos 2023 18:17
Vestel USB Bellek Okumuyor
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV Ekran Görüntüsü Gidiyor Ses Var Görüntü Yok Şahit Oldum

Hüseyin