Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Fırın Tabanı Delindi

Vestel Fırın Tabanı Delindi
Gizem
24 Nisan 2024 00:40

Vestel marka ankastre fırınının tabanında delikler oluştuğunu belirten müşteri, müşteri hizmetlerini arayarak servis talebinde bulunmuş. Servis tarafından yapılamayacağı belirtilmiş ve garanti süresinin dolduğu ifade edilmiş. Müşteri, beş yıllık bir fırında taban delinmesinin mümkün olup olmadığını sorgulamakta ve firmanın talep olarak ücret karşılığında yeni bir fırın satmak istediğini dile getirmekte. Kullanıcı hatası olmadığını, eğer olsa bile tek bir yerde olacağını, ancak fırının sağında, solunda, ortasında her yerde delikler olduğunu ve kimyasal madde kullanmadığını belirtmiş. Diğer firmaların on beş yıllık ürünler için ücretsiz değişim yaptığını örnek vererek, Vestel'den de aynı hassasiyeti beklediğini ifade etmiş. Müşteri, son olarak ürünün ücretsiz olarak değiştirilmesini talep etmiş.

25 Nisan 2024 09:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gizem
25 Nisan 2024 17:33

Vestel dem dönüş yapıldı fakat hala kullanıcı hatası deyip ücretli ürün satmaya çalışıyorlar Vestel ürününün arkasında durmuyor size para verip 1 sene sonra yine aynı sıkıntılı ile karşılaşmaktan da para verip başka marka alırım Vestel pişmanlıktır kesinlikle ürünün arkasında durmuyor ayrıca bayilerde aynı marka fırın 7 bin tl iken bunlar da 10.800 ve benden firini geri alıp 7 bin lira IBAN atayım firini gönderelim diyor bu nasıl bir firma pişmanlık dan başka bir şey değil asla bir daha evime sokmam

Tuğçe

Merhaba benim fırınımda Vestel delikler var tabanında bugün fark ettim bunun bir zararı var mı hiç bilmiyorum bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz

Deniz
20 Mayıs 2024 12:41
Vestel Ankastre Fırın Pişmanlıktır
Vestel Ankastre Fırın Pişmanlıktır
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
21 Kasım 2023 01:21