Gülendam sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 12:46

Vestel'den aldığım 12 kg'lik çamaşır makinem, yeni aldığım tülleri yırttı. Makine yeni olduğu için perdenin kendinden diye düşündük. Vestel iletişim merkezinden, çapak olsa tüm çamaşırlar yırtılır dendi. Tekrar yeni perde diktirdim, onları da yırttı. Hatta perdelerin bazılarını kılıfta yıkadım, kılıfı bile yırttı. Servis geldi, tambur değişti. Elimde çapak olduğuna dair raporlar ve tambur değişim raporu var. Vestel zararımı karşılamıyor. Diğer tüm beyaz eşyalarımı da yeni aldım, hepsinde sorun çıktı, çizik geldi vs. Sorumluluk almıyorlar.

06 Kasım 2024 08:39

Vestel çamaşır makineme servis geldi. Tambur kısmına olan takılmaları resim çekti kendileri gördü. Perde yıkayamıyorum. Çamaşırları korkarak yıkıyorum ne olacak çamaşır lar yırtılırsa dediğimde umarız böyle bir şey olmaz demekle yetiniyor. Böyle sorumsuz bir firma olmaz asla almayın aldırmayın tabii ki de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ama herkes görsün istiyorum

01 Kasım 2024 14:17

Vestel den aldığım 12 kg lik makine tüllerimi parçaladı tambur değişti ancak yine tamburda ki plastik kısımlarda deneme yıkaması yapdigimda aynı şekilde perdeleri ip çekmesi yaptı asla yardımcı olmuyorlar 10 binlik zararıma kahve makinesi teklif ediyorlar ya da 1 yıl garanti uzatma

Ek
Ek
08 Ekim 2024 16:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz için sizinle Çözüm Merkezi ekiplerimiz iletişime geçmiş olup süreciniz detaylı şekilde ele alınmıştır. Sürece Çözüm Merkezi Yetkilimizin paylaştığı şekilde devam edebiliriz. Anlaşınız için teşekkür ederiz. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

11 Ekim 2024 07:42

Surecde benim tazminim yapılmıyor bir şey yapmıyorsunuz bugün 13 metre tül dikdirmek kaç tl acaba

01 Kasım 2024 14:11
Vestel Çamaşır Makinesi Perdeleri Yırtıyor

Vestel'den aldığım makine tüllerimi parçaladı tambur değişti ancak yine tamburda ki plastik kısımlarda deneme yıkaması yapdigimda aynı şekilde perdeleri ip çekmesi yaptı asla yardımcı olmuyorlar 10 binlik zararıma kahve makinesi teklif ediyorlar ya da 1 yıl garanti uzatma

Ebru

Aynen öyle. Bugün Şikayetvar aracılığıyla servis tekrar gelecekmiş. Tüllerimde hep ip çekmesi oldu, kıyafetlerimiz delindiği için tonla para harcadık. Bakalım ne olacak.

Ebru

Aynı şeyi yaşıyorum, tambur değişti ancak hala yırtılma devam ediyor. Fileye koyup yıkıyorum file yırtılıyor...

Gülendam

Tambur degisdikden sonrada yırttı oylemie durmadan yeni tül dikdirecehiz o zaman

Atilla sonuçtan çok memnun

Atilla
27 Kasım 2024 22:00
"Müşteri temsilcisi aradı ilgilendi zararı tazmin etmediler ancak küçük ev aleti hediye ettiler ilgilerinden dolayı teşekkürler."

Gülnur
10 Haziran 2025 16:23