Şakir
24 Temmuz 2024 13:43

14.07.2024 tarihi itibariyle TurkNet firmasına geçiş yaptım, o gün bugündür evimde internetim yok. Eşim ve ben evden çalışıyoruz. Satış danışmanları dışında kimseyle irtibat kurulamıyor. Kurduğumuzda da sürekli başka telefon numarası veriliyor ve bu telefon numaralarıyla görüştüğümde tamamında "Satış hattı olması sebebiyle size yardımcı olamıyoruz." deniyor. Keşke TurkNet'e geçmeseydim. Abonelik iptali için de başvuru yaptım, hiçbir şekilde dönüş yok. TurkNet'e geçiş yaparak yaptığım bu hatadan en hızlı şekilde dönmek istiyorum. Umarım kendi hizmetlerinin yetersizliğini buradan çözümleyebilirler. Mümkünse 0850 288 8081, 0850 288 8016, 0850 288 8080, 0212 703 4371 numaralarıyla iletişime geçmemi istemeyin.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 13 Temmuz'da başvurdum, halen bir şey olmadı. İptal etmek istediğimi online işlemlerden birkaç kere yazdım. Bu mesajı yazarken aradılar. Ben açtım, meşgule düşürdüler. "Aradık ulaşamadık" diye mesaj geldi. Aboneliğimin acilen iptal edilmesini istiyorum. Aktivasyon işlemleri de tamam olmadığından e-devlette de aboneliğim görünmüyor ki iptal başvurusunda bulunayım. Yardım bölümlerinde abonelik için binbir yol gösteriliyor, kolaylık var. İptal etmek isteyince neden kolaylık göstermezler?

Ender
Ender

Yaklaşık 3 senedir TurkNet kullanıyordum ancak evden taşındığım için taşındığım yerde de altyapı şu anlık olmadığı için iptal başvurusu yapıyorum 2 aydır daha bir tane muhatap bulamadım sizi arayacağız diyorlar ki bizzat telefon ekranı açıkken şahit oldum sadece 0.5salisa çaldırıp kapatıp size ulaşamadık diyorlar bana kullanmadığım internetin faturasını ödetiyorlar ben bunları nereye nasıl şikayet edebilirim

Pinar
Pinar

Aynı sorunu bende yaşıyorum, 15 temmuzda başvuru yaptım yapmaz olaydım. İptal talebi istedim yaptık dediler, başka bir servis sağlayıcısı yarın kurulama gelecekti. Başvurumu hala kapatmadıkları için gelemiyorlar. Müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkün değil, sürekli bir bant kaydı. Tüm iş akışımı altüst ettiler...

Yiğit
21 Temmuz 2024 17:22

Sevcan
29 Şubat 2024 09:57
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
12 Haziran 2024 13:42