Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 13:40

Trendyol'dan şirket için aldığım 8716747173 teslimat numaralı ürüne satıcıdan gelen faturada birim tutar ve KDV hatalıydı ve e-fatura portalına düşmüyordu. Talep oluşturdum, satıcıya kendim ulaşmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. Bir türlü düzeltilmiş fatura gelmedi. Trendyol da ulaşamadı ve bana mail ile bir iade kargo kodu gönderdi. Konuyla ilgili çağrı merkezini arayıp derdimi anlatmaya çalıştım. Şöyle: Ürün bir çaycı ve şirkette kullanıldı. Faturamızı alamadığımız için iade faturası da kesemiyoruz. Temsilciye bunu söylediğimde aldığım yanıt "iade kodunuzla gönderebilirsiniz". Otomatiğe bağlamış, sorgulama sıfır. Ürün kullanıldı diyorum, iade kodu mailinde fatura kesin yazıyor, ben kesemem diyorum. Yok, aynı otomatik yanıt " iade kodunuzla gönderebilirsiniz". Tekrar anlatıp düzgün bir yanıt almaya çalıştığımda ise, K**** isimli bu temsilci, beni "mute"a aldığını sanarak yanındakine "Anlamıyor yaaaa anlamıyor" diye söylendi! Duyduğumu söyleyince önce özür diledi, sonra size dememiştim diyor. Yahu neresinden tutsam elimde kalıyor olay! Trendyol asistan üzerinden başka birine yazıyorum, bana teyit et, faturasız kullanılmış ürün gönderirsem tutar iadesi olacak mı diyorum, en son zor zar evet yazdı. Bakalım maceram nasıl devam edecek. 2KTL'lik ürün için harcadığım zamana yazık! Trendyol'a da hem desteksizliği hem de bilgisiz ve kaba elemanları yüzünden ayrıca yazıklar olsun!
Çağrı merkezi konuşma saatlerim: 12.38 - 12.47 - isteyen açar, dinler, müşteriyle nasıl konuşulmamalı diye ders niteliğinde anlatır.

26 Aralık 2024 17:40
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 13:25
Pınar sonucu yetersiz buldu

Pınar
05 Nisan 2024 16:48

14 Kasım 2023 18:49
Trendyol Başkasına Ait Ürün Gönderdi, Günlerdir İademi Yapmadı!
Seren sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 10:56
Trendyol Kategorileri