Trendyolpara Puanı Kullanmadığım Halde Kayboldu.

05 Mart 2024 09:59

QNB Bankası'nın Trendyol 500 TL ParaPuan reklamını gördüğümde, ben de QNB kredi kartı talebinde bulundum. Kart başvurum onaylandığında 500 TL ParaPuan'ımın aktif olduğunu QNB uygulamasında gördüm. Harcamaya kalktığımda hata vermekteydi. Müşteri hizmetlerini aradığımda, tekrar yükleme için 1 gün beklemem gerektiği söylendi. 1 gün sonra tekrar ParaPuan'ın yüklendiğini gördüğümde, yine kullanmak istediğimde yine hata verdi. Bankanın müşteri hizmetlerini aradığımda, kampanyanın kendileri ile ilgili olmadığını ve Trendyol isimli firmayı aramam gerektiği belirtildi. Firma ile yaptığım görüşmede, herhangi bir harcama yapmadığımı ve ParaPuan ile ilgili banka ile görüşmem gerektiği söylendi. Banka ile tekrar görüştüğümde ise harcama yaptığımı söylüyorlar. Kredi kartı ile hiçbir alışveriş yapmadan nasıl harcama yapmışım? Resmen müşterisiyle alay eder gibi 'İstersen kartını iptal edelim' diyerek kredi kartımı da iptal ettiler. Madem ParaPuan verilmeyecekti, neden reklamını yapmakta ve neden 1 haftadır beni oyalıyorlar? Madem ParaPuan'ı vermeyecektiniz, neden bizi oyalıyorsunuz?

01 Kasım 2023 09:01

10 Eylül 2023 19:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 22:52

ParaPuan Kullanım Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

31 Ocak 2025 12:13
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ve QNB ParaPuan Kullanım Sorunu: Alışverişte Puanlarım Geçerli Olmuyor

11 Ağustos 2025 14:32
trendyol-ve-qnb-parapuan-kullanim-sorunu-alisveriste-puanlarim-gecerli-olmuyor-1.jpg

Trendyol Kategorileri