Semahat sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'da Karaca Tencere İadesinde Yaşanan Sorunlar

09 Ekim 2024 14:11

Trendyol'dan Karaca marka çelik tencere aldım, tencere kusurlu geldi. Bu yeni çıkan kulplardan kilitleme sistemli olan tencerenin bir tanesi kulpu içinde düşmüş. Satıcı ile görüştüm, önce geri gönderin dedi. Sonra geri gönderdim, iadem reddedilmiş. Reddedilme sebebi, tekrar kullanıma uygun olmaması. Şimdi tekrar kullanıma uygun olsa, ben zaten kullanılan bir şeyi niye geri göndereyim? İki açıklamada 15 günlük süreç geçti demişler. Madem 15 günlük süreç geçtiyse, Trendyol niye iade kodumu kabul etti? Bu bir. İkincisi, şimdi Trendyol sadece satıcıyı koruyan bir marka olmuş olmuyor mu? Netice itibariyle biz Trendyol'un adına, kalitesine güvenip de alıyoruz. Yani o zaman Trendyol'un bir anlamı yok ki. Herkes hangi ürünü nereden beğeniyorsa, onun mağazasından gider alır ya da oradan sipariş eder. Yani ben bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Kesinlikle ben bu iadeyi kabul etmiyorum. Yani sesimi her yerden duyuracağım. Bunu çok iyi bilmenizi istiyorum. Görselleri de atacağım zaten. Kullanmayacağım bir ürünle ben 4.500 lira gibi bir para vermek zorunda değilim. Kaldı ki Trendyol da bunda sorumluluk almak zorunda değil mi?

09 Ekim 2024 14:17

Ürünün tekrar gönderilmesi talep edilmiş ancak yani ben zaten ürünü iade ettim fakat firma kabul etmiyor sorumluluğu yani tekrar aldım ben düni ben gönderiyorum onlar beni geri gönderiyor ben gönderiyorum onlar bana geri gönderiyor ben çözüm istiyorum yani tenis oynamak istemiyorum masa tenisi gibi oradan oraya oradan oraya firma sorumluluk kabul etmiyor ilk önce dediler ki ürününüz tekrar satışa Uygun olmadığı için kabul edilmedi zaten satışa uygun olsa ben kullanırım yani satışa uygun demek tekrar kullanıma uygun demek ben kullanacağım bir ürünü niye geri göndereyim ikincisi de iade sürecini aşmışsınız demişler iade sürecini aşıyorsan peki Trendyol sisteminde niye iade kodu veriyor yani ben gönderiyorum ürünü onlar bana başka bir sebepten tekrar geri gönderiyorlar yani ben mağ durum deniyor diyeyim çözümünü rica ediyorum böyle pinpon topu gibi olmaktansa çok rica edeceğim yani Trendyol aracı kurumsa herkese aynı hassasiyet de yaklaşması lazım yoksa bir anlamı yok ki ben Trendyol'dan almışım o zaman giderim başka sitelerden alırım yani bir sorumluluğu olmayacaksa bir çözüm ortaklığı bir kalitesi konuşulmayacaksa sadece reklamlardan ibaretse bir anlam ifade etmiyor benim için çözüm rica ediyorum paramın iadesinin rica ediyorum iyi çalışmalar

16 Ekim 2024 10:53

Trendyol'danKaracaQuick And Safe İndüksiyon Tabanlık pencere aldım bunlar daha önce de belirttiğim gibi kulpundan kilit sistemli ve Kopuk ürünü iade ettim geri gönderdiler 2 kez iade ettim müşteri hizmetleri şimdi bana tekrar iade edileceğini söyledi yani ben bunu ne yapacağım kullanamadığım neden ben bir ürün iade etmekte bu kadar zorlanıyorum koskoca Trendyol koskoca reklamlar yapıyorlar iş birliği sadece satıcı tarafı olduğu için mi yani bu başka bir ürün olsaydı da ürünü kusurlu gelseydi yine ben mi bozmuş olacaktım örnek veriyorum bir çamaşır makinesi alsaydım kazanın olmasaydı yine kusurlu ürün siz mi kazanç çıkarmışsınız diyecekler de yani çok saçma bir sistem yani kesinlikle adının hakkını veren bir firma olduğunu düşünmüyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ilk defa böyle bir saçmalık yaşıyorum ben iki kere ayrı ayrı taksi parası verdim kargom benim bir buçuk iki kilometre uzaklıkta ve ağır bir ürün olduğu için yani böyle bir mağduriyetim varken ürünü bana tekrar iade edilmesi hiç hoş bir şey değil yani nasıl çözeceğimi bilmiyorum çözülmesini rica ediyorum hem maddi olarak hem de zaten mağduriyetim var yani götür tekrar paketle tekrar götür tekrar taksi tut yani bunlara ne gerek var ben kullanmadım kullanmadığı bariz belli yani çözüm olarak iadesini istiyorum lütfen ilgililer sesimi duysun rica ediyorum

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
17 Temmuz 2025 17:22

05 Mayıs 2025 16:58

Trendyol İade Sürecinde Müşteri Hakları Çiğnendi

Ef Seb
15 Nisan 2025 10:26
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün, Hatalı Süreç Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti: Trendyol'dan Hayal Kırıklığı

12 Temmuz 2025 16:05
kusurlu-urun-hatali-surec-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-trendyoldan-hayal-kirikligi-8.jpg
kusurlu-urun-hatali-surec-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-trendyoldan-hayal-kirikligi-5.jpg
kusurlu-urun-hatali-surec-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-trendyoldan-hayal-kirikligi-4.jpg
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 19:11
Trendyol Kategorileri