Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
08 Ağustos 2024 12:01

Trendyol'da satıcı olarak yaklaşık iki yıldır faaliyet göstermekteyim. Satıcı hesabı oluşturmak için resmi KEP adresine sahip olmalısınız ve ben de yaklaşık iki yıldır bu KEP adresimle satıcı hesabımı aktif olarak kullanmaktayım. Trendyol'da satıcı olmak, mağazayı aktif olarak güncellemek, ziyaretçilerimize ve müşterilerimize doğru bilgilerle en hızlı şekilde yardımcı olmak için büyük çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda emek, zaman ve para harcıyoruz. Trendyol, son bir aydır resmi KEP adresimizi güncellememizi istiyor. Kendilerine KEP adresimizin doğru olduğunu, aktif olduğunu, hiçbir sorun yaşamadığımızı ve mevcut sistemde kayıtlı olan KEP adresimizin de doğru olduğunu onlarca kere ifade etmeye çalıştık. Canlı destek hattından, canlı sohbet hattından, mesajlardan ulaşabildiğimiz her noktadan yaklaşık bir aydır sürekli destek kaydı açarak sorunu çözmeye çalışıyoruz. Sorun çözülmüyor. Bilgi verilmiyor. Sürekli yeni bir destek kaydı açılıyor ve sürekli e-postamıza satıcı hesabımızın kısa süre içerisinde kapatılacağına dair bilgilendirme mesajı geliyor ve bu bizi rahatsız ediyor. Postaneye, vergi dairesine, ticaret odasına gidiyoruz, destek kayıtları açıp müşteri temsilcileri ile görüşüp elimizden geldiğince ekran görüntüleri ile kendimizi ifade etmeye ve bir sorun olmadığını anlatmaya çalışıyoruz. Bunu okuyan Trendyol'da sorunumuzla alakalı çözüm geliştirebilecek bir yetkili varsa ne kadar rahatsız olduğumuzu ve şevkimizin kırıldığını anlamasını özellikle rica ediyorum. Saygılarımızla, Satıcı ID: 875582

Bahtiyar
31 Aralık 2023 15:47