Trendyol Kendi Sattığı Ürünü Garanti Sürecinde Onarmıyor

14 Şubat 2024 13:54

2058601082 teslimat numarası ile Trendyol.com üzerinden Trendyol satıcısından aldığım robot süpürge, garanti süresi içerisinde arızalandı. Yetkili servise başvurduğumda, ürünün kendilerinin garantisi dahilinde olmadığını ve satıcı ile iletişime geçmem gerektiği söylendi. Bunun üzerine Trendyol ile yaptığım görüşme sonucunda, ürünü kendilerine kargolamam ve analiz edileceği belirtildi. Ürün kargolandı ve analiz sonucunda lidar sensörün temizlenip test edildiği ifade edilerek tarafıma geri gönderildi; ancak ürün hala aynı arızayla çalışmıyordu. Bunun üzerine hemen Trendyol asistanıyla görüştüm ve tekrar talep oluşturuldu. Bu son talebi oluşturalı 3 hafta, ilk talep itibarıyla 21 iş günü dolmuş olmasına rağmen, herhangi bir işlem yapılmadı ve ürün arızalı bir şekilde evimde beklemekte. Şu anda müşteri temsilcileriyle yaptığım görüşmede, hala beklemeye devam etmem gerektiği söyleniyor. 21 iş günü sürenin dolduğunu ve ürünün onarılmadığını belirttiğimde, 'öyle bir süre yok, biz ürünü analiz edip size geri gönderdik' yanıtı alıyorum. Sonuç olarak, arızalı ürün aynen paketlenip geri gönderilmiş ve arıza ile şu an ilgilenilmemektedir.

Trendyol'dan Alınan Robot Süpürge İçin Defalarca Kargo Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Tuğçe
26 Ekim 2025 13:05
trendyoldan-alinan-robot-supurge-icin-defalarca-kargo-ve-cozulmeyen-magduriyet-2.jpg
trendyoldan-alinan-robot-supurge-icin-defalarca-kargo-ve-cozulmeyen-magduriyet-1.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 18:31
Trendyol'da Garanti Süresi Ve Servis Desteği Sorunu
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 13:43
Derya sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 16:26

Trendyol Kategorileri