Seher sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 13:53

İyi Günler Trendyol kargo ile iki adet kapıdan kargo gönderdim bir adet çanta bir adet ayakkabı kargocu bu ürünleri karıştırmış çanta yerine ayakkabı ayakkabı yerine çanta gitmiş ayakkabici aradı çanta geldi. Bize desi çantayı iade etti ama çantacı ayakkabıları iade etmiyor Trendyol'a yazdım. Söyledim telefonla ilgileniyor dendi ama bana dönüş yaptılar çanta firmasına ulaşamadık diyorlar şimdi çanta ben de ayakkabılar çantacıda çanta firmasına bende yazdım ama ilgilenmediler. Firma Moon bağ çanta çanta 300 TL ayakkabı 859 TL çantacı ayakkabıları iade etmiyor Trendyol da hiç ilgilenmedi resim attım sayfada her şey görünüyor. Çantacı bana ürün ulaşmadı diyor ama iadeyi inceleyip kabul etmiş paramı iade etmiş 300 TL ama elinde 859 TL'lik ayakkabı var bir de ürünleri kendi kargosu karıştırdı Trendyol kargo kapıdan gönderdim yanlış gönderen kendi kargosu yanlış iade kodu yazmışlar

04 Ekim 2023 18:11

Merhaba ben Trendyol dan Moon bağ firmasından canta aldım sonra iade ettim amam kapıdan alan kargo firmasi Trendyol kargo siparişleri karıştırmış ayakkabı ve canta iade vardı canta aldığım yere ayakkabı yi göndermiş ayakkabı yerine canta gitmiş ayakkabici çantayı iade etti ama çantacı ayakkabıyı göndermiyor çantası bende elimde ayakkabılar onlarda Trendyol da firmaya ulaşamadık diyor başından savdı ben Moon bag canta firmasından şikayetçiyim

Ek
Ek

Işıl
06 Eylül 2023 19:18
Trendyol Dan Satın Aldığım Çantayı Kargoda Kaybetmişler.

03 Aralık 2024 15:23
Trendyol İade Sürecinde Yaşanan Karışıklık Ve İletişim Sorunu
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express Kargo Karışıklığı Sonrası İade Ve Destek Sorunu

Rümeysa
13 Haziran 2025 11:57
trendyol-express-kargo-karisikligi-sonrasi-iade-ve-destek-sorunu-1.jpg
Leyla sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 12:09
Merve sonuçtan memnun

01 Eylül 2023 17:22
"Geç de olsa sorunumu çözdükleri için Trendyol ekibine teşekkür ediyorum 🙏"
Trendyol Karışan İadem Konusunda Duyarsız Davranıyor
Trendyol Karışan İadem Konusunda Duyarsız Davranıyor