Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Azerbaycan İndirim Kuponu

Trendyol Azerbaycan İndirim Kuponu
09 Kasım 2023 14:27

Sunmuş olduğunuz Azerbaycan indirimi kullananlardan biriyim bende. Bu indirim sayesinde bir çok kişi indirimli bir şekilde ürününü teslim aldı. Fakat bazılarında alamadı. Bu indirimi kayırmacılık yapıp Azerbaycan a uygulamanız ayrı bir tartışma konusu fakat aynı zamanda ülkemizde yaşayan insanlar arasında da kayırmış oluyorsunuz. Tüketici ne gördüyse o fiyata alır hangi indirimi gördüyse o indirimi kullanır. Sizde çok iyi biliyorsunuz ki Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurulduğu da bu hususta tüketicinin yanında olacaktır. Sizlerin yazılımında olan bir hata tüketicinin sorunu değildir. Ürünlerini bu indirimle teslim almış olanlarla almamış olanlar arasında da şu anda ne kurtarsam kar gözüyle bakıp ayrımcılık yapıyorsunuz. Ben ürünlerinin gönderilmesini talep ediyorum. Kimse kafasına göre sipariş iptal edemez. Başkalarının kullanmış olduğu indirimide kullanmamıza engel olamaz. Bir hata varsa sistemi düzeltirsiniz tüketiciyi de mağdur etmezsiniz. Eşime hediye alacaktım. Bu indirimi kullandım. Ona güvenerek başka ürün siparişi vermedim. Haberim olmadan iptal olmuş. Talebim bellidir.

Deniz
Deniz
10 Kasım 2023 13:25

Henüz irtibata geçen yok. Bu da Trendyol'un artık kimsenin şikayetini takmadığını gösteriyor.

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
29 Ocak 2025 13:12