Dsm Grup Müşteri Hizmetleri İş İlanı

Dilara
20 Eylül 2024 16:00

Cast call center adı altında çağrı merkezi iş ilanına başvurdum. 20.09.2024 tarihinde 0507 *** **35 numaralı telefon ile adı e** olduğunu söyleyen kişi tarafından arandım. Adıma kendi verdikleri numara için p** hesabı açıldı. Daha sonra bir de kendi numaramla bir p** hesabı açmamı istediler. NFC ile kimliğimi taratarak bütün bilgilerimi girdiğim bir hesap daha açtım. Sonrasında işe alımları i** üzerinden yaptıklarını bu nedenle de ücretinin sizden kesilmemesi için biz ödüyoruz diyerek kendi paylaşmış olduğum banka hesabıma 105 ₺ e** b** adına yatırdılar var 100 ₺ sini tekrar p** a** ş** hesabına yatırmamı istediler. Ben de tekrar göndermiş oldukları IBAN'a parayı gönderdim. 'call center' Trendyol dsm çağrı merkezi adı altında evde çalışma düzenlemesi hakkında bilgi alma konusunda yaşadığım olayı paylaşıyorum. Bu yüzden herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, p*** hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi yasa dışı herhangi bir işlemle ilgili sorumluluğum olmadığını belirtmek isterim. Olası sorunlardan korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum. Verdiğim bilgilerin kullanılarak adıma açılacak banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu şikayet sayfası aracılığıyla resmi olarak bilgilendirmiş bulunmaktayım. İlgili kurumlarca gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden yasa dışı bahis, kumar gibi hiçbir şeyle ilgim olmadığını ve bu durumlardan muaf olmak istediğimi belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Songul
Songul

Bir sorun çıktı mı ne oldu peki

30 Ağustos 2024 10:03

26 Ağustos 2024 19:40