Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'dan Aldığım Süpürge Sürekli Su Akıtıyor

Gökhan
10 Ekim 2024 14:11

26/05/2024 tarihinde İzmir Hilltown Teknosa Mağazasından Tefal Max Aqua TY6T90TR X-Force Flex 8.60 Dik süpürge aldım. İlk günden itibaren su akıttığını gördüm ve aynı mağazaya geri götürdüm. Birkaç defa daha servise gitti ve her defasında yapıldı denerek verildi ancak su akıtmaya devam etmesi üzerine iade almalarını istedim. Alamayacaklarını söylediler.

Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim. Hakem Heyeti, ürünün ayıplı olduğu ve Teknosa'nın iade alması yönünde 16/09/2024 tarihinde kararını tebliğ etti. 21/09/2024 tarihinde Teknosa mağazasına gittiğimde merkeze mail atacaklarını, hukuk departmanından gelecek bilgiye göre hareket edeceklerini söylediler. Yaklaşık 3 hafta oldu. Hiçbir geri dönüş olmadı.

Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

10 Ekim 2024 14:51 (Şikayetten 39 dakika sonra)

10 Ekim 2024 16:47
Gökhan
29 Ekim 2024 16:49

Tüketici Hakem Heyetinin kararını gerçekleştireceğiz ve ürünü iade alacağız diye mail attınız ve iade işlemi için, adresime resmi evrak göndereceğinizi bildirdiniz ancak iki hafta oldu herhangi bir evrak bana gönderilmedi, aylardır süren mağduriyetimin devam ettiğini üzülerek söylüyorum, satış sonrası servis anlayışınız yetersiz ve geliştirmeniz gerekiyor, aleyhinize hukuki bir karar verilmiş bunu uygulamamak için olabildiğince işleri geciktiriyorsunuz. Mağduriyetimi bir an önce gidererek bendeki olumsuz algınızı düzeltmek yerine daha olumsuz bir durum yaşatıyorsunuz. Daha ne kadar geciktireceksiniz? Teknosa mağazalarından alışveriş yapacaklar birkaç kez düşünmeli.

Tugba
11 Ağustos 2023 14:41
Tefal Para İadesi Ya Da Sıfır Ürün İstiyorum
Tefal Para İadesi Ya Da Sıfır Ürün İstiyorum

Elif
11 Ağustos 2024 17:58
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
24 Kasım 2023 09:30
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
28 Kasım 2023 10:25
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Ve Teknosa'nın Yetersiz Müşteri Hizmeti

Murat