Tefal Süpürge Başlığı Dönmüyor

14 Ocak 2024 19:384.345
14 Ocak 2024 11:26

Tefal X Force Flex marka supurkemin başlığı dönmüyor

15 Ocak 2024 09:14 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Nevzat
Nevzat
19 Aralık 2025 07:53

Merhabalar yeni aldığımız Tefal dikey süpürge 14-80 kod 240 WAT düner başlık arızalı çıktı çalışmıyor çok övdüler ve hayal kırıklığına uğradım lütfen yardımcı olun öründe soğudum ve iade etmek istiyorum

Atilla
Atilla
Benzer Şikayeti Var
6 Şubat 2025 22:37

Daha yeni aldığım Tefal xforce Flex 15.60 dikey süpürgenin turbo başlığı arızalı çıktı, dönmüyor. Tarafıma dönüş yaparsa bir Tefal yetkilisi çok iyi olacak; çünkü kutusundan yeni çıkan bir ürünün böyle sorun vermesi hiç hoş olmadı.

Habibe

Kasım ayının sonunda Taşpınar ’dan Tefal X-Force Flex 15.60 dikey süpürge satın aldım. Yaklaşık beş aylık olan bu ürünün...

2 Yorum

Tefal Silence Force Cylonic Süpürge Çekmiyor

Tefal Silence ForceCylonic Süpürge Çekmiyor

Hatice
Tefal Arıza Devam Ediyor,  Sorun Çözülmedi!

Tefal Arıza DevamEdiyor,  Sorun Çözülmedi!

Hikmet
Tefal Süpürme Başlık Hortumu Yırtıldı!

Tefal Süpürme BaşlıkHortumu Yırtıldı!

Aşkın

Öne ÇıkanKonular