Sibel sonuçtan memnun değil

Tefal Ve Teknosa İş Birliği

21 Mayıs 2024 01:54

14 Ocak 2024 tarihinde Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'deki Teknosa mağazasından Tefal Air Fryer Duo XXL modelini satın aldım. Satış esnasında, ürünün sulu yemeklerde başarılı olduğu ve tek seferde 1,5 kilogram patates kızartabileceği ifade edildi. Ancak ne yazık ki, 1,5 kilogramı geçmek bir yana, üç patatesi bile ne yaparsam yapayım düzgün bir şekilde kızartamadım; ya yandılar ya da çiğ ve sert kaldılar. Bugün iletişim kurduğum Tefal müşteri hizmetleri temsilcisi, ürünün sulu yemekler için uygun olmadığını belirtti. Patates kızartma işlevi de beklediğim gibi olmayınca kek yapmayı denedim, fakat kekin üstü yandı, altı ve içi ise hamur kaldı. Bu durumda, bu kadar para ödemenin sebebini sorguluyorum. Tefal markasına güvenerek tercih etmiştim ancak maalesef memnun kalmadım. Ürünün servise gönderilerek değerlendirilmesi gerektiği söylendi. Aynı gün satın aldığım Karcher marka süpürgem de yanıltıcı bilgiler nedeniyle servise gönderildi ve sanki 10 yıl kullanılmış gibi geri geldi. Okuduğum şikayetlere bakılırsa, benzer sorunlarla karşılaşan birçok kişi var; bu da sorunun bende olmadığını gösteriyor. Benim beklentim servis desteği değil, ürün iadesidir. Eğer ürünün hiçbir işlevi yoksa, neden satın almış olabilirim ki?

21 Mayıs 2024 08:55 (Şikayetten 7 saat sonra)

21 Mayıs 2024 15:37

Teşekkür ederim

21 Mayıs 2024 16:48
21 Mayıs 2024 21:03

Bilgi verildi henüz sonuçlanmadı Teknosa ile işlem sonuca erecek ilginiz için teşekkürler

22 Mayıs 2024 09:35

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

22 Mayıs 2024 12:52

Teşekkür ederim.

İman sonuçtan memnun değil

Tefal Easy Fry Dual Fritöz Çok Uzun Sürede Bile Pişirmemesi

İman
12 Ağustos 2024 22:24
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Ersan

14 Mayıs 2024 17:33

Tefal Airfryer: Pişmeyen Patates Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Gülseren
05 Kasım 2024 00:04
Nil sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 19:29
Tefal Airfryer Aldım Pişman Oldum