Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Başlık Sorunları

Tefal Süpürge Başlık Sorunları
Yeliz
05 Kasım 2024 00:05

Tefal X Force 8.60'ı aldıktan kısa süre sonra süpürge ucunun içindeki fırça bozuldu ve çekmemeye başladı. Uzun uğraşlar, defalarca servise gidip gelmeler sonucu yaptırdık. Şimdi de süpürge ucunun tekerleğinin biri kırıldı ve çekmiyor. Üstelik araştırınca öğrendim ki bu kronik bir sıkıntıymış, yığınla şikayet var her yerde. Kalitesiz ve dayanıksızmış. Basit bir tekerleğin yenisini takıp tamir etmek varken, yeniden başlık almamız gerekiyormuş. Yedek parça diye bir şey duydun mu sevgili Tefal?
Birkaç yıl önce süpürgeyi aldığım paraya şimdi bir de başlık almak zorundaymışım yoksa süpürge çöp olacak.

05 Kasım 2024 09:23 (Şikayetten 9 saat sonra)

06 Kasım 2024 11:05

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Serdar
Serdar

Tefal X Force a yeni batarya aldım, orijinali kısa devre oldu. 1 yıl sonra dönen başlıklar bozuldu, tamir olmuyor yeni başlık, yeni batarya tamir ettirmeye değmiyor yenisi parasına geliyor. Batarya sıkıntılı, yedek parça yok.

Mine sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Elektrikli Süpürge Başlık Kırılması Ve Yüksek Yedek Parça Ücreti

Mine
10 Haziran 2025 10:12
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
07 Şubat 2025 17:05
"Sorun çözüldü teşekkürler."
Aişe sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Flex 8.60 Süpürge: Motor Sorunu Ve Performans Düşüklüğü

Aişe