Ozan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 17:14

2023 Mayıs döneminde robot süpürgem arızalandı ve sıfır ürün ile değiştirildi.
Henüz ürün 7 aylık olan sıfır Robot süpürgemde iki farklı süpürge vardır. Biri tamamen sağlam iken diğerinin tüm fırçaları kırıldı.
Teknik servise sorunumu ilettiğimde Garanti süresinin bittiğini ve 650 TL civarında satıldığı yönünde bilgi verildi.
7 aylık sıfır üründe nasıl böyle bir durum oluyor anlamış değilim.
Eski ürünüm arıza yapana kadar fırçalarında hiçbir sorun yoktu. Nasıl 7 ay içerisinde tüm fırçalar kırabilir anlayamıyorum.
Ürünün 7 aylık olması ve bir fırçanın tamamen sağlam olmasından yola çıkarak bu fırça takımının ücretsiz değişimini talep ediyorum.

09 Ocak 2024 17:45 (Şikayetten 30 dakika sonra)

11 Ocak 2024 13:19

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

12 Ocak 2024 12:55

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

15 Ocak 2024 15:10
Tefal Robot Süpürge Mağduru

Prosedürler gereğince denilen kısım tam olarak nedir garantisi bitti demek midir? 7 aylık sıfır cihaza destek olmamanız mıdır? Hala soruma cevap alamadım? Nasıl oluyor da 2 yıla yakın aynı evde çalışan cihazın hiçbir süpürge fırçası kırılmaz ve tamamen sağlam kalırken 7 aylık sıfır verdiğiniz cihazın iki fırçasından birinin tamamı kırılabiliyor? Hiç mi ürününüzde hata olduğunu düşünmüyorsunuz?

17 Ocak 2024 15:30

Dönüş bekliyorum.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Robot Süpürge Hayal Kırıklığı Yarattı

Tuba
28 Ekim 2025 13:04
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Sevim
19 Ekim 2025 15:05
Tefal Robot Süpürge Sürekli Arızalı, Servisler Çözüm Sunmuyor
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
20 Ocak 2025 00:53
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
17 Mayıs 2024 19:37
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
06 Kasım 2024 22:07