Ramazan sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 15:21
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Firmaya ve müşteri temsilcisine teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti adına ücretsiz değişimi yapılacak.”

Merhabalar Tefal Powelix Activflow Expert Black Glass 1500W Blender setimi internet üzerinden satın aldım. Henüz garantisi geçmemişken görselde de görüldüğü gibi kavrama dişlisi aşındı. Buna sebep olan da Blender kapağında bulunan dönen metali yukarı iten bir çıkıntının erimesi oldu. O çubuk eridiği için mekanizmayı yukarı kaldıramadığından dişliyi tutmayıp plastiğini sıyırdı. Yetkili servise götürdüğümde daha ağzımı açmadan, bunun kullanıcı hatası olduğunu dilersem Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunabileceğimi veya 444 4050 yi arayabileceğimi söyledi. Ben de kendisine ücretli de olsa bunun bozulmasına nasıl ben sebep olmuş olabilirim diye sorunca benim çok işim var her gelenle bu kadar konuşursam işimi yapamam deyip tersledi. Parça değişimine de 600 TL istedi. Müşteri hizmetleri de konunun kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Ardından başka ilde yine yetkili servis aradım ve aynı parçaya 200 TL fiyat istedi. Anladım ki buradaki yetkili servis yapmak istemediği için yüksek paralar istemiş. Bu ürün zaten sürekli dönmesi üzerine yapılan bir ürünken bunun bozulması nasıl kullanıcı hatası olabilir ve kullanıcı olarak benim kendi ürünüme bir garezim olmadığından neden kendi ürünüme zarar vereyim. Tefal olarak müşteri memnuniyeti ilkenizi de önemseyerek şikayetimi dile getiriyorum. Çünkü bu parçanın bozulması sadece benim başıma gelen bir olay değildir ve aynı şikayette bulunan onlarca kullanıcı bulunmaktadır. Ya parça dayanıksız ve bozulmaya elverişli ya da herkes kendi ürününü bile isteye bozuyor. Lütfen ürünümün garanti kapsamında değişmesini rica ediyor ve dönüşlerinizi bekliyorum.

26 Nisan 2024 15:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

26 Nisan 2024 15:32

Teşekkürler, bekliyorum.

29 Nisan 2024 13:07
30 Nisan 2024 10:39

30 Nisan 2024 10:47

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
23 Temmuz 2024 16:11
Neziha sonuçtan hiç memnun değil

Neziha
09 Temmuz 2025 10:11

Betül
02 Eylül 2024 12:10
Tefal Activflow Kaplin Sorunu
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Ayla
20 Kasım 2023 15:47
Şennur sonuçtan hiç memnun değil

Şennur
22 Nisan 2024 13:31