Pınar
14 Mart 2024 14:217.147

Tefal Ingenio Titanyum 6X Excellence Büyük Tava ve Tencere Seti (12 Parça) aldım. Fakat kısa bir süre sonra tavaların alt plakaları çıkmaya başladı ve şu an maalesef kullanamıyorum.

Tefal müşteri hizmetlerini aradığımda da bunun müşteri hatası olduğunu ve garanti dışında olduğunu söyledi. Tavaların tabanına nasıl bir işlem uyguluyor olabilirim de kullanıcı hatası olur acaba?

6X serisi serinin en iyisi, en dayanıklısı diye özellikle onu tercih edip almıştım. Bu kadar kısa sürede bu problem ile karşılaşacağımı bilsem yanından geçmezdim.

14 Mart 2024 14:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaşmış olduğunuz konu hakkında takip sürecimiz başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi için gerekli araştırmalarımızı tamamlayarak, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

19 Ocak 2025 14:53

Bende de bir tanesinde oldu bugün. Gerçekten 6x almıştım. Yarın arayıp görüşeceğim. Çok üzüldüm. Teşekkür ederim cevabınızla ilgili

19 Ocak 2025 13:49

Pınar hanım herhangi bir aksiyon aldınız mı acaba Tefal tavalarla ilgili? Değişim yaptılar mı

Tümünü Gör

Nafiye
Tefal Tava Ses Sorunu

Tefal Tava Ses Sorunu

Pakize
Tefal Titanium 6X Serisi Kabusu!

Tefal Titanium 6XSerisi Kabusu!

Cuma
Tefal 6x Tava Ses Şikayeti!

Tefal 6x Tava SesŞikayeti!

Sude

Öne ÇıkanKonular