Betül sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 08:53

23 Ağustos tarihinde Trendyol üzerinden Tefal mağazasından görselde görünen tencereyi aldım. Bir aydan fazla kutusuyla köşede bekledi. Geçen haftalarda kullanmaya karar verdim ama kapağın oturmadığını ve kenarda çizik olduğunu gördüm. Trendyol yorumlara baktığımda benimle aynı problemi yaşayan bir çok kişi gördüm. İki defa müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir sonuç alamadım. Garantiye girmediğini söylediler. Ürün kargodan geldiği gibi görsellerde yer alıyor. Herhangi bir darbe alma gibi bir durum söz konusu değil. Ürün fabrikadan yamuk çıkmış ve gönderilmiş. Marka bunu incelemeyi garanti kapsamına girmediğini söyleyerek kabul etmiyor. Üretilen defolu ürün bu şekilde insanlara satılamaz. O kadar para verip kaliteli ürünlerle karşılaşmayı bekliyoruz. Bu en doğal hakkımız.

21 Ekim 2024 09:26 (Şikayetten 32 dakika sonra)

21 Ekim 2024 10:01

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

22 Ekim 2024 15:56

Konuyla alakalı herhangi bir geri dönüş almadım.

Sengül sonuçtan hiç memnun değil

Sengül
22 Mayıs 2024 22:22
Bahriye sonuçtan hiç memnun değil

Bahriye
26 Şubat 2025 01:10

Ahmet
02 Temmuz 2024 15:35
Tefal Ingenio 6x 12 Parça Tencere Ağzının Kendi Kendine Yamulması
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
19 Şubat 2025 11:40
Tefal Ürünlerinde Kalite Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
26 Ekim 2023 13:28