Bekir sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 18:16

19 Şubat 2024 Pazartesi günü öğleden önce Hollanda'ya SWIFT talimatı verdim. Henüz gerçekleşmedi ve durumu hem banka şubesine hem de TEB genel müdürlüğüne e-posta ile bildirdim. Ayrıca banka şubesine sözlü olarak da bilgi verdim; ancak bir ilerleme olmadı. SWIFT işlemlerini incelediğimde, 'tarafınızdan bilgi belge beklenmektedir' şeklinde bir ifade gördüm. Bir banka müşterisinin yazılı talebine iki günde dönülemiyorsa, bu benim için kabul edilemez ve en kısa sürede maaş hesabımı başka bir bankaya taşıyacağım.

21 Şubat 2024 19:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

21 Şubat 2024 21:37

Yarın BBDK ya başvuracağım

22 Şubat 2024 09:03
TEB Yurt Dışı Para Transferi Sorunu

22 Şubat henüz dönüş yok transfer gerçekleşmedi yazıklar olsun.

22 Şubat 2024 11:52

Şikayetime istinaden şubeden bireysel danışman tarafından aranarak şubeye gelerek talimat vermem gerektiği ifade edildi. 3 gündür ne genel merkez ne şube gerek maillerime gerekse telefonlarıma bir cevap vermeyi bırakın yazılı takeplerime bile dönüş yapmadı. Madem bilgi belge bekleniyor veya sorun var müşteri neden aranmaz veya bekletilir. Kendisi ile bizzat telefonda görüştüğüm durumu izah ettiğim banka e-postasına mail attığım şube danışmanı inkar etti tüm bunları. Maili yönlendirebilir veya ekran görüntüsünü de istenirse paylaşırım. Gerekirse telefon kayıtlarını da dinleyebilir banka. Şikayet var görevini başarıyla yaptı teşekkür ederim ama TEB ne kadar sorumsuz ve ilgisiz bir banka olduğunu çalışanları ile birlikte kanıtladı. Emekli Maaş hesabımı Mart ayı itibariyle başka bankaya taşıyıp bu bankadan kurtulacağım. TEB demek pişmanlık demek!

Kübra

Anladım teşekkür ederim dönüşünüz için, ben de müşteri hizmetlerini aradım ve sorunun karşı bankayla alakalı olabileceğini söylediler fakat hala maalesef bir sonuç yok canım çok sıkkın büyük ihtimal ben de sizin gibi şubeye gideceğim artık

Bekir

Merhaba, aklınızda olsun karşı bankalar bilgi eksikliği veya bilgilerde tenakuz görürler ise mesela harf hatası isim soy isimde veya telefon numarasında vb. İşlem teyidi için TR deki bankadan teyit istiyor yazılı olarak ve bunu da TR'deki banka sizden yazılı dilekçe beyan biçiminde alıp karşı tarafa iletince işlem okeyleniyor

Kübra

Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum maalesef İtalya'ya kiramı göndermem gerekiyor ve tarafınızdan bilgi/belge isteniyor diyor siz bu sorunu daha önce çözebildiniz mi acaba

Bekir

Kübra hanım merhaba, mağduriyet yaşadığınız için üzgünüm. Ben bizzat şubeye gitmek ve dilekçe benzeri yazılı talimat vermek suretiyle o zaman kerhen hallettim ve akabinde maaş hesabım kartlar vs hepsini kapattım zira elimde e-belge olmasına rağmen inkar cüreti gösterdi şube.

Nilüfer
06 Kasım 2024 10:45

SWIFT Transferlerinde Açıklanamayan Euro Kesintileri Ve Yetersiz Bilgilendirme

Ayşenur
15 Eylül 2025 19:11
Ali sonuçtan hiç memnun değil

TEB İle Yurtdışı İşlemlerinde Sürekli Sorun

Ali