Anıl sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 00:53

21.03.2024 tarihinde TEB internet şubesinden 22.03.2024 tarihi için SWİFT talimatı verdim. Ertesi gün baktığımda 'Bakiye Yetersiz' diye bir hata gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda 2-3 gün beklememi söylediler. Kendilerine özellikle bu hatanın bir sorun teşkil edip etmeyeceğini sordum. 2-3 gün içinde hesaba yatar dediler. 3 gün bekledikten sonra baktığımda TEB'in SWİFT talimatını bakiye yetersiz diyerek iptal ettiğini gördüm. Benim verdiğim SWİFT talimatı onaylanmıştı ve hem tl hesabımdan hem döviz hesabımdan kesinti oldu. Benim anladığım kadarıyla döviz hesabından yapılan kesintiden dolayı talimat verdiğim tutar bakiye yetersiz denerek iptal edildi. Daha önce defalarca SWİFT transferi yapmıştım. Daha önce döviz hesabından bir kesinti olmamıştı. Mecburen daha sonra tekrar SWİFT işlemi yapmak zorunda kaldım. Bu sefer döviz hesabından işlem tutarı kesilmedi. TEB'in iptal ettiği SWİFT transferi için hesaplarımdan çekilen 4,28 USD, 253,66 TL ve 12,68 TL tutarlarının iadesini istiyorum. Aksi takdirde bu bankayı bir daha kullanmayacağım ve şikayet edebileceğim her yere şikayet edeceğim. Şu an Kanada'da olduğumdan dolayı mail ile bilgilendirme talep ediyorum.

31 Mart 2024 11:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

05 Nisan 2024 01:48

Mail üzerinden bilgilendirme talep etmiştim ama bana hala bir bilgilendirme yapılmadı.

Büşra

Anıl Bey merhaba, SWIFT işlemi yaptım ancak tl hesabımdan komisyon çekileceği gözüküyordu. Tl hesabımdan yeterli bakiye olmaması sebebiyle işlemin gerçekleşmediğini düşünüyorum ancak emin de olamıyorum. Şu an yurt dışında olmam sebebiyle doğrudan kontrol edemiyorum müşteri hizmetlerini arayarak, siz bu işlemlerinizi hangi platform üzerinden kontrol ediyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Anıl

Merhaba, internet şubesi üzerinden kontrol etmiştim.

TEB Bankası'nda SWIFT İşlemi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

Nilüfer
06 Kasım 2024 10:45

Zehranaz
08 Mart 19:39
TEB Bankası'ndan SWIFT Transferinde Gizli Kesinti Şoku
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası SWIFT İşleminde Eksik Para İadesi Ve Açıklama Sorunu

Eylül