TEB Şubenizle İletişime Geçin/işleme Devam Edilemiyor Hatası

TEB Şubenizle İletişime Geçin/işleme Devam Edilemiyor Hatası
26 Şubat 2024 18:58997

TEB şubenizle iletişime geçin işleme devam edemiyoruz hatası alıyorum. TEB Bankası kadar kötü bir hizmet veren banka yok eğer müşteriyseniz bir an önce kurtulun bu bankadan geçmişte vergi dairesine ait bir borçtan dolayı hesabım haczedilmişti. Ne hikmetse yine TEB bankasında olmuştu bu olay her neyse oradan 46 kuruş borç kalmış bütün hesaplarımda işlem yapamıyorum. Şubenizle iletişime geçin işleme devam edemiyoruz diyor. Bu konuyu basına taşımayı düşünüyorum o kadar sinir oldum ki hesabımda altı üstü 300 lira para var market alışverişi yapacaktım aç kaldım. Ve işsizim. Bu kadar acımasızlık olmaz 46 kuruş için insanın bütün yaşam akışı aç kalması delireceğim resmen ben bu yüzden bugün market alışverişi yapamadım ve gerçekten aç kaldım. Allah ta inşallah sizi aç bırakır. Böyle dalga geçer gibi insanla olmaz durumu birkaç haber ajansına aktarmayı düşünüyorum sorunum çözülmezse insanlara bunu yaşatmaya hakkınız yok.

26 Şubat 2024 18:46

Sorunumu hemen çözmezlerse bir haber kanalı durumu gündeme getireceğini belirtti benden detayları istedi.

26 Şubat 2024 19:15 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

26 Şubat 2024 20:30

Şu anda bekliyorum sizi hala 1 saattir ben TEB yüzünden aç kalmak zorunda değilim. 300 lira para kullanabilir bakiyede duruyor haciz gelen kısmı 46 kuruş bütün hesaplar şu anda kilitli hareket edemiyorum nasıl bir pervasızlık bu ya. Acil çözüm bulun bu işe

26 Şubat 2024 20:32

Zaten haciz koymuş vergi dairesi 46 kurusa paramı niye hareket ettirmiyorsunuz bütün hesapları kilitliyorsunuz vergi dairesine epi topu borcum 500 liraydı aradım konuştuk ödeyeceğim müsait zamanda bir daha haciz gelmeyecek dediler şimdi kalkmış 46 kuruş için haciz gelmiş yazık gerçekten

26 Şubat 2024 21:01

Şimdi de QR kodla ATM'den çekmeye çalıştım bu hatayı veriyor kullanılabilir bakiye olmasına rağmen

28 Şubat 2024 13:02

Kalkmışsınız bir de saçma sapan ürün güvenliği blokajı koymuşsunuz işsizim çalışmıyorum ben bankanızdaki küçük gördüğünüz 300 lira bile benim içinde eğerli babam, nişanlım ve eşimin dostumun zor günlerinde bana yolladığı paraları belgelememi istiyorsunuz böyle düşünce yapısı olabilir mi size ne eşimin dostumun babamın bana yolladığı 300 500 lira paradan bakın hesap hareketlerine gelen paralara hep aynı kisiler hesabıma milyon dolarlar girse dediğinizi anlayacağım gidin kaçakçıları para aklayanlarla aklayanlarla uğraşın suçsuz vatandaşın kanını emmeyi bırakın artık. Derhal çözüm istiyorum... Derhal

28 Şubat 2024 13:19

Çözüm istiyorum mm m

28 Şubat 2024 17:49

Hala cevap yok

29 Şubat 2024 09:55

Şu işsiz durumda bile hesabımdaki iki üç kuruş parayı kitlemeye devam ediyorsunuz geçimimi TEB karşılayacak herhalde bunun bedelini TEB Bankası ödeyecek herhalde inşallah bütün müşterilerinizi kaybedersiniz... Günlerdir bana azap çektiriyorsunuz lütfen bir an önce sonuclandırın.

29 Şubat 2024 09:56

Yorumlar(7)

Oğuzhan
Benzer Şikayeti Var
29 Mayıs 2024 01:28

Sorun çözüldü mü hocam acaba? Eğer çözüldüyse de nasıl çözüme ulaştınız bende de aynı sorun var şu an maalesef

28 Şubat 2024 13:10

Sorun ile ilgili bir çözüm var mı bende de aynı sorun var ve 3-5 gündür banka ile görüştüğüm de ilgili birimlere mail attıklarını söylüyorlar hala bekliyorum

27 Şubat 2024 20:53

Aynı durum başıma geldi hocam maaşım içeride 15 gün oldu bekliyorum

TEB Bankasında Hesabım Açılmıyor, Sürekli Oyalama Ve Yanıltıcı Bilgi

10 Temmuz 2025 17:361.961

Benim TEB bankasına ait bir banka hesabım var. Banka hesabımda para transferi işlemi yapamıyorum. ' işleme devam edemezs...

1 Destek1 Yorum

TEB Güvenlik Prosedürü Mağduriyeti

7 Ekim 2024 10:071.924

TEB bankasını uzun zamandır kullanmaktayım fakat son yaşadığım olayların ardından hesabımı kapatmaya kesin olarak karar ...

Tümünü Gör
TEB Ramazan Kampanyası %10 İndirim Yansımadı!

TEB RamazanKampanyası %10 İndirim Yansımadı!

Serkan
iyzico Benim Talebim Olmadan Para Çekildi!

iyzico BenimTalebim Olmadan Para Çekildi!

Hicran
TEB Wi-Fi Üzerinden Cepten Bağlanamıyorum!

TEB Wi-FiÜzerinden Cepten Bağlanamıyorum!

Cepte TEB Ekran Paylaşımı Hatası

Cepte TEB EkranPaylaşımı Hatası