Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

TEB Kredi Kartı Kendisi Borç Yazıyor

TEB Kredi Kartı Kendisi Borç Yazıyor
25 Eylül 2024 15:08

TEB kredi kartım yapılandırma yapıldığı için askıya alındı. Sonrası yapılandırma bittiğinde tekrar açılması uygun görülmedi.
Lakin kullanılmayan hatta olmayan kartıma sözüne Bonus kampanyası tanımlanıp, her ay harcama yapılmadığı için geri ödeme olarak hesap ekstresi borç geliyor. Kartım yok ama Bonus borcum var. Kartım açık olsa tamam. Kart kapalı ama borç işliyor. Telefonla arıyorum canlı müşteriye ulaşmak imkansız. Yapılan borçlandırmanın gerekirse kartın iptal edilmesini istiyorum.

25 Eylül 2024 15:20 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

05 Ekim 2024 17:39
teb-kredi-karti-kendisi-borc-yaziyor-1.jpg

Şikayetim kısmı çözüldü ama hala 87.5 TL borç lu gözüküyor. Kartım kapatılmadı. Kalan kısmında silinmesini talep ediyorum.

28 Kasım 2024 10:20
teb-kredi-karti-kendisi-borc-yaziyor-1.jpg

TEB bankası kapalı kart için ekstre göndermeye devam ediyor. Son şikayette ulaşıp düzelecek demişlerdi. Ekstre borcu tekrar geldi. Kartınız kapalı diyorlar mobil de gözüküyor. Findeks raporunda gözüküyor. Ekstremin düzeltilip kartımın tamamen kapatılmasını talep ediyorum.,

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Yapılandırma Sonrası Kredi Kartım Hâlâ Açılmadı, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamıyorum

Halil
19 Ağustos 2025 01:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kart Blokesinden Dolayı Faturalarımı Ve Temel İhtiyaçlarımı Karşılayamıyorum

12 Eylül 2025 19:22

Emine
15 Kasım 2023 06:10
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bonus SHE Kart Yapılandırma Talebime Rağmen Çözüm Sunulmuyor

Neslihan